Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 27 лис 2017 16:51

В Мошнах відбулась зустріч з матерями, дружинами та доньками учасників АТО

В Мошнах відбулась зустріч з матерями, дружинами та доньками учасників АТО23 листопада в Мошнівській сільській бібліотеці відбулась зустріч з матерями, дружинами та доньками учасників АТО.

Ініціатором зустрічі за підтримки сільського голови с. Мошни Богдана Шкарбути виступив Черкаський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді (директор Людмила Гончар).

Спільними зусиллями разом з директором СБК Лесею Гаврилюк зустріч організувала та провела фахівець із соціальної роботи Оксана Білик. На зустрічі були присутні мошнівчани: Бабич Галина Миколаївна – мати Бабича Юрія Миколайовича, Дудник Надія Петрівна – мати Єни Олександра Васильовича, Доманська Світлана Андріївна – дружина Червінського Миколи Леонідовича, Гніденко Тетяна Володимирівна – донька Гніденка Володимира Миколайовича та Гаврилюк Леся Миколаївна – мати Гаврилюка Ярослава Вячеславовича.

Центри соціальних служб надають соціально-психологічну підтримку учасникам АТО, але цієї підтримки потребують і їхні сім’ї. Саме сім’я може допомогти чоловікам якнайшвидше трансформуватися в мирне життя.

Розпочалась зустріч переглядом відео про будні наших героїв, які перебувають в зоні АТО. Під час теплої розмови, зі смаколиками та гарячим чаєм, жінки дізнались про основні правила спілкування з чоловіками, які щойно повернулися, та дослухались певних порад. Всі учасники висловили сподівання, що подібні зустрічі відбуватимуться і надалі.
В Мошнах відбулась зустріч з матерями, дружинами та доньками учасників АТОВ Мошнах відбулась зустріч з матерями, дружинами та доньками учасників АТОВ Мошнах відбулась зустріч з матерями, дружинами та доньками учасників АТО
Наверх