Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 27 чер 2022 06:52

МЕШКАНКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧИЛА 100-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ (ФОТО)

МЕШКАНКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧИЛА 100-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ (ФОТО)


Жителька села Первомайське Тубільцівського старостату Мошнівської територіальної громади ШКУРУПІЙ ГАННА АНДРІЇВНА в суботу, 25 червня, відзначила 100 років від дня народження.

Ганна Андріївна в нашому краю проживає із часів важких післявоєнних років. Народилась та провела дитинство на Полтавщині. В роки Другої світової війни фашисти разом з багатьма полтавськими дітьми вивезли малу Ганночку на тяжку, рабську, недитячу працю до Німеччини. Після війни повернулася на Батьківщину, але вже на Черкащину, в село Первомайське, де і вийшла заміж, народила двоє діток, що також в цей день вітали 100-річну ювілярку.

З подарунками, квітами, солодощами та теплими словами до ювілярки завітали Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута і староста Тубільцівського округу Надія Шафікова. Гостей ювілярка зустріла як справжня господиня - святковим столом домашніх страв, розповіла про все своє життя та життєві значущі моменти.

Тож, многая і благая літа у добрі та здоров’ї, аби і в 110 років ми вітали Ганну Андріївну не тільки як найстарішу жительку громади, але і як найповажнішу мешканку всієї України!
МЕШКАНКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧИЛА 100-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ (ФОТО)МЕШКАНКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧИЛА 100-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ (ФОТО)МЕШКАНКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧИЛА 100-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ (ФОТО)МЕШКАНКА МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧИЛА 100-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ (ФОТО)
Наверх