Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Новини освіти 28 чер 2022 09:45

ДОВГООЧІКУВАНА І ХВИЛЮЮЧА МИТЬ: В ШКОЛАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ (ФОТО)

ДОВГООЧІКУВАНА І ХВИЛЮЮЧА МИТЬ: В ШКОЛАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ (ФОТО)


Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Залишились в минулому страшні контрольні і суворі вчителі. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал. 07.06 – в Тубільцівському і Байбузівському, 14.06 - в Мошнівському та 25.06.22р. – в Яснозірському ЗЗСО І-ІІІ ст. відбулось хвилююче прощання зі школою – випускні вечори для учнів 11-их класів Мошнівської ТГ.

Цьогоріч свідоцтво про повну загальну середню освіту отримали 52 випускники Мошнівської громади, з них 1 медалістка. Золоту медаль «За високі досягнення у навчанні» отримала Владислава Гуля, учениця Мошнівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Мошнівської сільської ради.

На випускні вечори разом з Мошнівським сільським головою Богданом Шкарбутою завітали представники Відділу освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради, які привітали  випускників із закінченням школи та побажали їм наснаги й завзяття у житті, реалізації ідей та досягнення поставлених цілей, амбітних планів і величних звершень.

Яскравим було свято, як і креативне запрошення на випускний бал сільського голови та працівників Відділу освіти, в Тубільцівському та Яснозірському ЗЗСО І-ІІІ ст. Всі отримали безліч позитивних емоцій та незабутні враження.

Святкові сценарії випускних вечорів у кожному закладі були щедро переплетені чудовими музичними вітаннями. Незабутні враження отримали присутні від перегляду відеороликів про шкільне життя, які підготували випускники. Ніжними переливами звучала мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у вальсі, учні прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками.

Щасливої та світлої дороги в доросле життя, наполегливості в досягненні наміченої мети, успіхів сьогодні і завжди, бути патріотами рідної землі бажали випускникам директори, батьки та друзі.
ДОВГООЧІКУВАНА І ХВИЛЮЮЧА МИТЬ: В ШКОЛАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ (ФОТО)ДОВГООЧІКУВАНА І ХВИЛЮЮЧА МИТЬ: В ШКОЛАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ (ФОТО)ДОВГООЧІКУВАНА І ХВИЛЮЮЧА МИТЬ: В ШКОЛАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ (ФОТО)ДОВГООЧІКУВАНА І ХВИЛЮЮЧА МИТЬ: В ШКОЛАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ (ФОТО)ДОВГООЧІКУВАНА І ХВИЛЮЮЧА МИТЬ: В ШКОЛАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ (ФОТО)ДОВГООЧІКУВАНА І ХВИЛЮЮЧА МИТЬ: В ШКОЛАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ (ФОТО)ДОВГООЧІКУВАНА І ХВИЛЮЮЧА МИТЬ: В ШКОЛАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ (ФОТО)ДОВГООЧІКУВАНА І ХВИЛЮЮЧА МИТЬ: В ШКОЛАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ (ФОТО)ДОВГООЧІКУВАНА І ХВИЛЮЮЧА МИТЬ: В ШКОЛАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ (ФОТО)ДОВГООЧІКУВАНА І ХВИЛЮЮЧА МИТЬ: В ШКОЛАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ (ФОТО)ДОВГООЧІКУВАНА І ХВИЛЮЮЧА МИТЬ: В ШКОЛАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ (ФОТО)ДОВГООЧІКУВАНА І ХВИЛЮЮЧА МИТЬ: В ШКОЛАХ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ (ФОТО)
Наверх