Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Суспільство 01 лип 2022 17:42

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!: ЧЕРГОВЕ АВТО ВІД МОШІВЧАН ПЕРЕДАЛИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!: ЧЕРГОВЕ АВТО ВІД МОШІВЧАН ПЕРЕДАЛИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ
Кожного дня ризикувати своїм життям, щоб ми могли жити і будувати майбутнє у Своїй Вільній Країні. Це робота для справжніх чоловіків.

"Ще на початку червня до мене звернулися друзі з командування 1 роти 156 батальйону військової частини спеціального призначення А 7322 ТрО м. Черкаси з проханням допомогти у вирішенні питання забезпечення продуктами харчування та спеціальним транспортом, що дасть можливість вирішувати господарські питання доставлення продовольства у віддалені населені пункти дислокації бійців - розповів Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА. - Як кажуть наші православні Святі отці, що "... всі богоугодні добрі справи приречені на успіх...". Тому трішки часу, реальної фінансової допомоги від благодійників (Фермерське господарство "Екотехагро -Л" (керівник Сергій Лугеря) і житель с. Мошни Олександр Перевізник), і вдалося відносно швидко знайти та придбати потрібне авто, допомогти бійцям".

На день цієї публікації вантажопасажирська "Газель" вже виконує перші рейси із забезпечення наших захисників.

РАЗОМ ТА З БОГОМ МИ ЗМОЖЕМО ВСЕ!
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!: ЧЕРГОВЕ АВТО ВІД МОШІВЧАН ПЕРЕДАЛИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМРАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!: ЧЕРГОВЕ АВТО ВІД МОШІВЧАН ПЕРЕДАЛИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ
Наверх