Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 24 гру 2017 00:43

Всеукраїнські премії – диво-дітям

Всеукраїнські премії – диво-дітямНайрозумніших та найталановитіших дітей запрошують взяти участь у здобутті Всеукраїнської премії «Диво-Дитина», що святкуватиме у 2018 році свій 10-річий ювілей.

Основна мета Премії – пошук, відбір, вшанування та нагородження грошовими преміями найталановитіших і найобдарованіших дітей України.

Для здобуття Премії «Диво-Дитина» запрошують дітей віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам’ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики та ін.

Номінації Премії:

1) Найрозумніша дитина;
2) Найспортивніша дитина;
3) Найтворча дитина;
4) Найдивовижніша дитина;
5) Найгероїчніша дитина.

Прийом анкет учасників та інших документів до 15 березня щорічно.

За перемогу у Премії передбачено наступні призи та подарунки: звання та диплом фіналіста (ІІ та ІІІ місце) або переможця (І місце) Премії, грошові премії та подарунки на суму не менше 2, 3 або 5 тисяч гривень за ІІІ, ІІ, І місце відповідно. Зазначені грошові премії та подарунки не включають спеціальних подарунків від спонсорів, меценатів, членів журі та інших. Також переможці Премії будуть запрошені до співробітництва з зацікавленими організаціями та підприємствами (газети, журнали, телебачення та ін.)

Детальніше на САЙТІ організатора Премії.
Наверх