Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 21 гру 2017 15:03

Шість ритуалів зимового сонцестояння

Шість ритуалів зимового сонцестоянняДень зимового сонцестояння (з 21 на 22 грудня) - найкоротший день з найдовшою ніччю.

Нарешті дочекалися, тепер дні поступово почнуть ставати довшим, а ночі коротшими.

У сучасному світі у нас багато турбот, тому багато хто навіть не помітять зимове сонцестояння. Але в стародавні часи це було справжнє свято з обрядами. Наприклад, за часів язичництва вішали пироги на гілки дерев або лили на них солодкі напої. Це був дар лісовим богам, щоб рік був урожайним. У християнстві в найдовшу ніч ворожили на майбутнє. Якщо не брати до уваги старі звичаї, сонцестояння - це день, коли можна докорінно змінити свою долю і Всесвіт в цьому допомагатиме.

Як провести день зимового сонцестояння?

Підсумки року


Напевно Ви не раз підводили підсумки життя і точно знаєте, як це робити. В день зимового сонцестояння саме час ще раз повторити цю процедуру, щоб знати, чи правильно йдеш по життю.

Викинути все старе


Якщо Ви хочете почати життя з чистого аркуша, необхідно позбутися від валізи непотрібних речей. Почніть з генерального прибирання в будинку і закінчіть прибиранням в голові.

Можна написати список, щоб нічого не упустити. Намагайтеся не з'ясовувати стосунки, якщо потрібно попросити прощення - подзвоніть людині і зробіть це, якщо у Вас немає бажання - просто зробіть висновок і пообіцяйте собі ніколи не згадувати людини і ситуацію, яка з нею сталася.

Повернути борги


Починати щось нове можна лише в тому випадку, якщо Вас нічого не тягне в минуле, як наприклад, борги. Віддайте, що винні, і заберіть те, що винні Вам!

Коло спілкування


Переглянь своє коло спілкування. Якщо є люди, які Вас тягнуть вниз, відмовтеся від спілкування з ними або зведіть його до мінімуму. Ви здивуєтесь, наскільки простіше стане Ваше життя.

Очищення тіла


Коли думки чисті, пора переходити до тіла. Добре зробити очищаючі маски для всього тіла і прийняти ванну. Також не варто налягати на важкі страви. Добре провести день на салатах і білковій їжі, але без переїдання.

Мрії


В день зимового сонцестояння мрійте і будуйте плани. Ви закладаєте фундамент для свого майбутнього.

І пам'ятайте, молитва - краще очищення душі!
Наверх