Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Суспільство 30 гру 2017 00:00

ГОЛОВА СЕЛА МОШНИ БОГДАН ШКАРБУТА ВІДВІДАВ ОДНОСЕЛЬЦІВ У БУДИНКУ ПРЕСТАРІЛИХ (ФОТО)

ГОЛОВА СЕЛА МОШНИ БОГДАН ШКАРБУТА ВІДВІДАВ ОДНОСЕЛЬЦІВ У БУДИНКУ ПРЕСТАРІЛИХ (ФОТО)29 грудня Голова села Мошни Богдан Шкарбута і депутат Мошнівської сільської ради, директор ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" компанії "Фрау Марта" (директор - І.О.Павленко) Ігор Кропивник відвідали односельців, які, в силу обставин, проживають в Будинку для одиноких непрацездатних пенсіонерів.

"Кожного разу приїжджаю, і щоразу важко стримати сльози, слухаючи від них історії про долю, яка привела їх в інтернат. - говорить Богдан Вікторович - Сподіваюся, наші новорічні солодкі подарунки та 100 кг високоякісної офочевої продукції компанії "Фрау Марта" внесуть елемент свята в раціон харчування всіх проживаючих в закладі."

"Мені здається, що година нашого спілкування, уваги безпосередньо до кожного дідуся і бабусі для них цінніше за будь-які подарунки. Пообіцяв на Різдво Господа нашого приїхати до них знову, але ще й з невеличким концертом народних пісень від Мошнівського хору. Пообіцяв - зроблю!" - підсумував Богдан Шкарбута.
ГОЛОВА СЕЛА МОШНИ БОГДАН ШКАРБУТА ВІДВІДАВ ОДНОСЕЛЬЦІВ У БУДИНКУ ПРЕСТАРІЛИХ (ФОТО)ГОЛОВА СЕЛА МОШНИ БОГДАН ШКАРБУТА ВІДВІДАВ ОДНОСЕЛЬЦІВ У БУДИНКУ ПРЕСТАРІЛИХ (ФОТО)ГОЛОВА СЕЛА МОШНИ БОГДАН ШКАРБУТА ВІДВІДАВ ОДНОСЕЛЬЦІВ У БУДИНКУ ПРЕСТАРІЛИХ (ФОТО)ГОЛОВА СЕЛА МОШНИ БОГДАН ШКАРБУТА ВІДВІДАВ ОДНОСЕЛЬЦІВ У БУДИНКУ ПРЕСТАРІЛИХ (ФОТО)ГОЛОВА СЕЛА МОШНИ БОГДАН ШКАРБУТА ВІДВІДАВ ОДНОСЕЛЬЦІВ У БУДИНКУ ПРЕСТАРІЛИХ (ФОТО)
Наверх