Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 01 січ 2018 15:12

Особливості 2018 року: Чому слід уникати зрад та економити гроші

Особливості 2018 року: Чому слід уникати зрад та економити грошіРік Вогненного Півня добіг кінця, а йому на зміну прийшов 2018 рік Жовтого Земляного Собаки.

Як і у інших покровителів, у цієї тварини є особливі характеристики, які вплинуть на зміни у нашому житті, передає Ukr.Media.

На завершення 2017 року важливо не тільки підвести підсумки, виходячи з того, що сталося з вами, а й підготуватися до того, що очікує вас в майбутньому. Душа бажає змін, і не можна виключати вплив Жовтого Собаки на те, що станеться вже скоро. Ця тварина має унікальні характеристики і особливості. Слід їх враховувати, щоб досягти успіху і уникнути проблем.

Характеристика та особливості року Жовтого Собаки

Собака відрізняється від інших тварин своєю добротою і надзвичайною відданістю. Навіть виходячи з цих характеристик можна сказати, що наступний рік не повинен принести нам нічого трагічного. Однак все не буває повністю ідеально, і певні невдачі все ж наздоженуть нас.

Щирість і чуйність Собаки багатьом принесе успіх у відносинах. Це стосується не тільки особистого життя, але і роботи і, звичайно ж, сім’ї. Можна сказати, що 2018 рік один з найбільш сприятливих для того, щоб завести нові знайомства і примиритися з ворогами. Адже ворожнеча створює навколо вас негативну енергію і здатна згубно вплинути на ваше життя.

Незважаючи на енергійність нового покровителя, він буває злегка ледачим. Тому в 2018 році ви можете відчути зниження продуктивності. Не варто думати, що в рік Жовтого Земляного Собаки ви зможете розслабитися і відпочити від роботи. Навпаки, вам доведеться прикладати більше зусиль, щоб досягти успіхів і перебороти лінь.

Собаки мають мінливий настрій. Сьогодні вони можуть дружелюбно виляти хвостиком і радіти вашого приходу, а вже завтра будуть гарчати. Звичайно ж, така нестабільність може вплинути на ваше життя. Ваш емоційний і фізичний стан може періодично змінюватися. Не варто піддаватися меланхолії: намагайтеся перебороти будь-які недуги і поганий настрій, щоб уникнути неприємних моментів і проблем.

Собаки щиро люблять сім’ю, яка одного разу дала притулок їм. Наступний рік буде вдалим для створення нових шлюбних союзів. Якщо ви давно замислювалися про одруження, але щось не дозволяло вам зробити такий відповідальний крок, в 2018 році можете сміливо йти в загс і подавати заяву. Сімейне гніздечко, створене під покровительством Жовтого Собаки, буде наповнене затишком і гармонією.

Господар 2018 року грайливий і любить дітей. Тому пора задуматися про поповнення в родині. Дитина, народжена в рік Жовтого Собаки, буде приречена на щасливе і успішне життя.

У наступному році уникайте не тільки зрадників, але і зрад зі свого боку. Собака – вірна тварина і не терпить зворотної поведінки від інших людей. Від тих, хто порушить це правило, в 2018 році відвернеться удача.

Жовтий колір символізує спокій і оптимізм. Якщо в наступному році ви хочете досягти успіху, то постарайтеся на все дивитися тільки з позитивного боку і не засмучуватися через дрібні невдачі. Виходячи з прогнозів астрологів, наступний рік буде гармонійним, а серйозних переворотів і проблем не очікується.

Новий покровитель володіє консервативним характером, тому не чекайте великих змін в житті. Імовірно, 2018 рік буде спокійнішим, ніж 2017. Собаки не люблять конфліктів, а навпаки, мають добрий і поступливий характер. Астрологи запевняють, що світ через це стане спокійнішим.

Собака цінує тільки безкорисливі стосунки, адже ця тварина відрізняється своєю добротою. У наступному році саме щирість і вірність допоможуть вам налагодити особисте життя. Зради новий покровитель не потерпить.

Новий господар цінує працю і працьовитих людей, але тільки якщо ваша діяльність не пов’язана з обманом, злочинами і авантюризмом. Очікуються успіхи у творчій та інтелектуальній сферах. Докладайте хоча б невеликі зусилля, і тоді в 2018 році ви зможете досягти успіху.

У наступному році фінансова удача чекає тих, хто вміє економити гроші. Собака – практична тварина, вона цінує тих, хто вміє правильно розпоряджатися своїм бюджетом. Звичайно, великі покупки дозволяються, але тільки в тому випадку, якщо вони були заплановані заздалегідь.

Прогнози астрологів на 2018 рік

Велика удача і позитивні зміни в житті чекають людей, народжених в рік Собаки. Вас чекає успіх у всіх сферах. Якщо зараз ваше фінансове становище залишає бажати кращого, то в майбутньому все може змінитися. Самотні люди зустрінуть своє кохання.

Великий куш зможуть зірвати підприємці і люди, які займаються творчою діяльністю. У 2018 році ваших досягнень стане значно більше, а бізнес буде приносити хороший прибуток.

У наступному році щастя очікує сімейних людей. У рік Жовтого Земляного Собаки особлива удача чекає тих, хто знаходиться в пошуках кохання. Астрологи стверджують, що цей рік сприятливий для створення сім’ї і народження дитини. Народжені в 2018 році діти будуть мати міцне здоров’я.

Якщо ви до цього часу не мали міцного здоров’я, то саме час задуматися про його зміцнення. Собака веде активний спосіб життя, бажано і вам наслідувати його приклад. Вже на початку року постарайтеся позбутися від шкідливих звичок. Перегляду телевізора віддайте перевагу легку прогулянку на свіжому повітрі.

Собака не любить представників котячої породи, і це ні для кого не секрет. У наступному році можуть виникнути труднощі у людей, народжених в рік Тигра і Кота. Однак перешкоди будуть переборними.
Наверх