Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Центр дитячої та юнацької творчості – вул. Спасо – Преображенська, 14,а с.Мошни Черкаська область, Черкаський район, 19615
Написати листа: [email protected],

Офіційний Сайт ЦДЮТ http://sut.ck.ua,
Сторінка в ФБ https://www.facebook.com/groups/635708734275906
Нормативні та фінансові документи дивіться за посиланням "Переглянути, скачати документи"


Інформація / ЦДЮТ Мошни / Павлов Олександр / Фотоновини / Суспільство 14 лип 2022 14:33

"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)

"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)
"Знай і люби свій край". Під такою назвою щорічно проводиться Всеукраїнська виставка-конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва робіт вихованців позашкільних закладів освіти. Постійними учасниками та переможцями цього конкурсу були і вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Мошнівської сільської ради.

Ось і у 2022 році на обласний етап виставки-конкурсу було представлені 25 кращих робіт вихованців Центру. 15 з них були відмічені дипломами (в різних номінаціях): за І-ше місце - 4 дипломи, друге місце - 3 дипломи і ІІІ-тє місце - 8 дипломів ( 60 відсотків від представлених робіт), що свідчить про високій рівень знань, вмінь та талантів гуртківців. Грамотою КЗ “Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради” за високий рівень підготовки вихованців було нагороджено керівника ізостудії “Веселі барви” ЦДЮТ Мошнівської сільської ради Міловицьку Вікторію Євгеніївну, вихованці якої отримали найбільше нагород.

Вітаємо переможців та учасників, висловлюємо подяку керівникам гуртків , вихованці яких стали учасниками, переможцями та призерами.

З такими талановитими дітьми обов'язково все буде Україна!


Дирекція ЦДЮТ Мошнівської сільської ради
"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ": З ТАКИМИ ТАЛАНОВИТИМИ ДІТЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! (ФОТО)
Наверх