Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Суспільство / Відео 09 січ 2018 02:46

НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)

НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)Напедодні Різдва новорічне театралізоване дійство від Черкаського лялькового театру на декілька годин заволоділо емоціями малят дошкільного навчального закладу Мошнівської сільської ради "Лісова казка".

Діти стали учасниками справжньої новорічної історії, в якій кожен із малюків мав змогу стати головним героєм. Казкова атмосфера, так майстерно створена акторами, захопила не тільки дітвору, а й персонал садочку і сільського Голову, які залюбки долучались до дійства.

На завершення Свята Голова села разом з казковими персонажами подарували дітям новорічні солодощі і подарунки.

Справжню казку Нового року, за підтримки постійного партнера нашого села - компанії "Фрау Марта", привіз до дитячого садочку Голова села Мошни Богдан Вікторович ШКАРБУТА: "Мені дехто закидає, що я багато уваги приділяю дитячому садочку... Наша мошнівська малеча - це скарб, який ми отримали від Господа нашого! І наший обов'язок - зробити все, щоб їх щасливі личка зігрівали наші душі. А діткам для щастя треба так мало,- всього лиш наша любов і увага!"

НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)НОВОРІЧНА ФЕЙЄРІЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх