Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 30 лип 2022 14:00

Місце сили = місце сильних: На Черкащині ініціювали соціальний проєкт

Місце сили = місце сильних: На Черкащині ініціювали соціальний проєкт
Серію білбордів про черкащан, які тримають свій фронт щодня, створили в області. Ініціювали проєкт #місце_сильних в Черкаській ОВА.

Про це інформує пресслужба облвійськадміністрації.

Фото героїв проєкту зробив знаний фотограф Ігор Єфімов. У повідомленні про ініціативу йдеться:

“Придивіться до вулиць свого міста. Звичні білборди тепер прикрасили фотографії тих, хто кожен день працює для нашої країни. Герої різних фронтів, які тримають свою передову щодня. Волонтерка, рятувальник, поліцейський, лікарка, комбайнер. Кохана, брат, онук, мама, сусід, друг.

Ці люди – усі ми з вами. Бо Черкащина – не тільки #місце_сили, а й #місце_сильних. І наша соціальна ініціатива саме про них.

Діліться своїми історіями про наших героїв повсякденного життя з хештегом #місце_сильних. Примножуймо нашу міць!”
Місце сили = місце сильних: На Черкащині ініціювали соціальний проєктМісце сили = місце сильних: На Черкащині ініціювали соціальний проєктМісце сили = місце сильних: На Черкащині ініціювали соціальний проєктМісце сили = місце сильних: На Черкащині ініціювали соціальний проєктМісце сили = місце сильних: На Черкащині ініціювали соціальний проєктМісце сили = місце сильних: На Черкащині ініціювали соціальний проєктМісце сили = місце сильних: На Черкащині ініціювали соціальний проєктМісце сили = місце сильних: На Черкащині ініціювали соціальний проєкт
Наверх