Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Відео 29 лип 2022 13:30

ТРИМАЄМО СВІЙ ФРОНТ: В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ НОВИЙ, СУЧАСНИЙ СТОМАТОЛОГІЧНИЙ КАБІНЕТ (ФОТО, ВІДЕО)

ТРИМАЄМО СВІЙ ФРОНТ: В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ НОВИЙ, СУЧАСНИЙ СТОМАТОЛОГІЧНИЙ КАБІНЕТ (ФОТО, ВІДЕО)


Ми звикли знати тих героїв, яких бачимо в ефірі телебачення та про яких читаємо у новинах, але це – верхівка айсберга. Мільйони героїв щодня роблять свій внесок у перемогу, як на передовій, так і в тилу. У цей час робота людей "в полях" у прямому та переносному значенні критично важлива. Кожен сегмент економіки, праця кожного українця – це повноцінний фронт, який є частиною загальної системи, і наша велика перемога – це сума того, що відбувається на всіх фронтах!

Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута спільно з директором КП «Черкаська районна лікарня с. Мошни» Олександром Кізяном і лікарем-стоматологом Ольгою Кравець відкрили новий стоматологічний кабінет в селі Яснозір’я.

«Кабінет капітально відремонтовано і вкомплектовано сучасним обладнанням, – розповів сільський голова Богдан Шкарбута. - Це важлива подія для нашої громади. Попри воєнний стан, ми і далі працюємо на створення нових робочих місць, нових сфер якісних сучасних медичних послуг для жителів громади».

Види стоматологічних послуг, які зможуть отримати тут мешканці громади: консультація, рентгенографія, надання невідкладної допомоги; професійна гігієна ротової порожнини та індивідуальний комплексний підхід; лікування кореневих каналів сучасними методиками; реставрація/пломбування зубів; протезування (коронки, вкладки, знімні протези); видалення зубів та їх коренів; дитяча стоматологія.

Кабінет знаходиться за адресою: с. Яснозір'я, вул. Центральна, 132. Графік роботи з 9.00. Четвер, субота та неділя - вихідні. Попередній запис за номером телефону +380936225402 (лікар-стоматолог Кравець Ольга Василівна).

ТРИМАЄМО СВІЙ ФРОНТ: В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ НОВИЙ, СУЧАСНИЙ СТОМАТОЛОГІЧНИЙ КАБІНЕТ (ФОТО, ВІДЕО)ТРИМАЄМО СВІЙ ФРОНТ: В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ НОВИЙ, СУЧАСНИЙ СТОМАТОЛОГІЧНИЙ КАБІНЕТ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх