Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація 31 лип 2022 18:03

НА ТЕРИТОРІЇ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛА РОБОЧА КОЛЕГІЯ ОБЛАСНОГО УПРАВЛІННЯ ЛІСОВОГО ТА МИСЛИВСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

НА ТЕРИТОРІЇ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛА РОБОЧА КОЛЕГІЯ ОБЛАСНОГО УПРАВЛІННЯ ЛІСОВОГО ТА МИСЛИВСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА
Днями на території Мошнівської територіальної громади, на базі Яснозірського лісництва, відбулась робоча колегія Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства. Учасники підвели підсумки господарсько-фінансової діяльності державних лісогосподарських підприємств за перше півріччя 2022 року. До роботи колегії був запрошений і Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута.

Засідання відбулося під керівництвом начальника управління Олександра Дзюбенка за участю директорів держлісгоспів під час відзначення в країні Дня Української Державності.

Начальник управління Олександр Дзюбенко наголосив на виконанні поставлених завдань для підвищення обороноздатності країни, а голова Мошнівської громади Богдан Шкарбута подякував лісівникам за дієву підтримку в будівництві та облаштуванні споруд постів спостереження (блокпости), а також акцентував увагу на актуальній темі сьогодення – забезпечення населення дровами, адже, наразі, вже спостерігається збільшення попиту на дров’яну деревину непромислового використання, а механізм продажу її для населення цьогоріч буде спрощений та адаптований для зручності громадян. Тож завдання лісівників Черкащини – забезпечення об’ємів та конструктивна співпраця з керівниками громад, структурних підрозділів сільських рад з соціального захисту для вчасної підготовки до опалювального сезону соціально незахищених верств населення.

На завершення до Дня Державності України голова Мошнівської громади разом з лісівниками розвернули багатометривий Державний Прапор України.
Наверх