Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 01 бер 2018 15:18

Черкащина перебуває в епіцентрі циклонів, - Постригань

Черкащина перебуває в епіцентрі циклонів, - ПостриганьНаразі Черкащина перебуває у епіцентрі другого циклону з півдня. Випадає сніг, місцями сильний при посиленому вітрі, хуртовини, які утворюють снігові замети. Висота снігу по області на сьогодні вже становить 22-40 см., при нормі 12 см, а у снігових заметах аж 50-80 см.

Про це у Facebook написав головний метеоролог області Віталій Постригань.

"Сьогодні до кінця дня випадатиме сніг, подекуди сильний, спостерігатимуться хуртовини, снігові перемети, на автошляхах погіршуватиметься видимість, існуватимуть умови для утворення снігових накатів. Середня висота снігового покриву за сьогоднішній день та наступну ніч може збільшитися ще на 10-15 см. На зменшення інтенсивності опадів розраховуємо наступної ночі, коли циклон залишить територію області", - написав Постригань.

За словами синоптика, вже вночі тимчасово посиляться морози – на заході області до -17°, на решті території – до -12..14°.

У п'ятницю вдень буде час перепочити. Далі, готуємось до третього південного вихора із комплексом небезпечних зимових явищ, при цьому морози вже послабшають.
Наверх