Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини / Новини освіти 16 бер 2018 09:00

"ОБЕРЕЖНО! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ В НЕСТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЯХ (ФОТО)

"ОБЕРЕЖНО! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ В НЕСТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЯХ (ФОТО)У дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Лісова казка» с. Мошни з 01.03.2018 р. по 09.03.2018 р. було проведено акцію «Обережно! Вибухонебезпечні предмети».

Всі заплановані заходи були спрямовані на навчання вихованців розпізнавати й оцінювати небезпеки навколишнього середовища, на вироблення готовності дітей дошкільного віку до дій у нестандартних ситуаціях, які можуть нанести загрозу їхньому життю та здоров’ю, запобігання травмування від вибухонебезпечних та невідомих предметів.

6 березня до малюків завітав курсант 4 курсу Інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Владислав Секрет. Він розповів дітям старшої групи про вибухонебезпечні предмети, їх класифікацію та дії у разі виявлення боєприпасів. Також підняв тему «домашніх вибухонебезпечних предметів», таких як аерозолі, металеві пляшки від спреїв тощо. На завершення малеча пообіцяла запам’ятати всі нагадані правила та отримала на пам’ять просвітницькі листівки із зазначенням екстреного номеру 101.

У всіх групових кімнатах були оформлені інформаційні куточки, де батьки мали змогу ознайомитися з матеріалами щодо правил безпечної поведінки їх та їхніх дітей під час виявлення вибухонебезпечних та невідомих предметів. У цікавій доступній формі діти здобули необхідну життєву компетентність у цьому бурхливому і часто непередбаченому світі.

Для закріплення матеріалу були проведені різні заходи по формуванню у дітей безпечної поведінки: бесіди, тематичні заняття, обігрування ігрових ситуацій при виявленні вибухонебезпечних та невідомих предметів, відгадування загадок, вікторини, дидактичні ігри. Доречним було проведення інструктажу з батьками «Правила поведінки з вибухонебезпечними і невідомими предметами», консультації на тему «Дисципліна дорослих – запорука безпеки дітей».

Шановні батьки! Давайте разом навчати дітей правильній поведінці та бути обачними в поводженні з невідомими та вибухонебезпечними предметами.

Олена Максименко
"ОБЕРЕЖНО! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ В НЕСТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЯХ (ФОТО)"ОБЕРЕЖНО! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ В НЕСТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЯХ (ФОТО)"ОБЕРЕЖНО! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ В НЕСТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЯХ (ФОТО)"ОБЕРЕЖНО! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ В НЕСТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЯХ (ФОТО)"ОБЕРЕЖНО! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ В НЕСТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЯХ (ФОТО)"ОБЕРЕЖНО! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ В НЕСТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЯХ (ФОТО)"ОБЕРЕЖНО! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ В НЕСТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЯХ (ФОТО)"ОБЕРЕЖНО! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ В НЕСТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЯХ (ФОТО)"ОБЕРЕЖНО! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ В НЕСТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЯХ (ФОТО)"ОБЕРЕЖНО! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ В НЕСТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЯХ (ФОТО)"ОБЕРЕЖНО! ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ В НЕСТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЯХ (ФОТО)
Наверх