Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне 27 кві 2018 14:12

"ДОРОЖНІ ВІЙНИ": ПРОТИСТОЯННЯ "ЛЮДИ - ЧИНОВНИКИ" ЗАГОСТРЮЄТЬСЯ

"ДОРОЖНІ ВІЙНИ": ПРОТИСТОЯННЯ "ЛЮДИ - ЧИНОВНИКИ" ЗАГОСТРЮЄТЬСЯ25 квітня на численні звернення жителів сіл Мошнівського куща, Голова села Мошни Богдан Шкарбута звернувся до Начальника Служби автомобільних доріг в Черкаській області Владислава Демиденка, Голови Черкаської районної державної адміністрації Анатолія Яріша і Голови Черкаської районної ради Олексія Собка з письмовим зверненням щодо фактичного порушення термінів (встановлених в графіку виконання робіт на дорозі Р-10, наданому як обіцянки протестувальникам 20.04) та якості виконання ремонтних робіт.

Сільський голова зазначив, що невиконання своїх же обіцянок перед громадами підриває і без того хитку довіру людей до органів державної влади району, області, нівелює позитивні зусилля Президента та Уряду України на шляху до реформування держави. Обманюючи людей чиновники Служби автомобільних доріг, державної адміністрації створюють ситуацію, близьку до неконтрольованості прояву та напруженості громадських протестних настроїв. Складається враження навмисних дій чиновників направлених на дискредитацію інституту державної влади в цілому.

"ДОРОЖНІ ВІЙНИ": ПРОТИСТОЯННЯ "ЛЮДИ - ЧИНОВНИКИ" ЗАГОСТРЮЄТЬСЯ"ДОРОЖНІ ВІЙНИ": ПРОТИСТОЯННЯ "ЛЮДИ - ЧИНОВНИКИ" ЗАГОСТРЮЄТЬСЯ


На даному етапі готується колективне звернення Голів громад Мошнівського куща з приводу викладеного вище до Президента, Прем'єр-міністра та Генерального прокурора України.

Нагадаємо, 20 квітня жителі села Мошни, обурені вкрай жахливим станом доріг державного значення, що проходять через населений пункт, вдалися до радикальних дій – перекриття траси державного значення Р-10 «Канів - Кременчук».
Наверх