Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне 12 сер 2022 18:57

У МОШНАХ ОБГОВОРИЛИ ПІДГОТОВКУ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО ПЕРІОДУ

У МОШНАХ ОБГОВОРИЛИ ПІДГОТОВКУ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО ПЕРІОДУ
11 серпня відбулася робоча нарада Мошнівського сільського голови Богдана Шкарбути з керівниками галузі лісового господарства, що розташовані, здійснюють свою господарську діяльність на території нашої громади, зокрема - керівника Яснозірського лісництва Козового Р.В., головного інженера ДП "Корсунь-Шевченківське лісове господарство" Мелацького І. О. Також в нараді взяли участь керівники структурних підрозділів Виконкому Мошнівської сільради.

Основним питанням наради сільський голова визначив розробку шляхів реалізації механізму придбання деревини непромислового використання населенню Мошнівської громади, вимушено переміщеним особам для опалення домоволодінь в опалювальний період враховуючи, що військова агресія рф проти нашої держави не виключає і енергетичний, газовий шантаж з боку агресора, що позначиться на непомірній ціні газу для опалення домівок.

Ігор Мелацький повідомив, що деревина для опалення буде реалізовуватися в кожному лісництві громади. Для придбання деревини необхідно звернутися до контори лісгоспу чи лісництва із заявою. У заяві повинен бути вказаний обсяг деревини, адреса проживання, паспортні дані та індивідуальний податковий номер покупця. Під час подання заяви особа отримує від координатора реалізації дров для населення контактні дані представника лісництва, відповідального за відпуск дров. Здійснити оплату можна через термінал у лісництві. Дрова відпускаються за затвердженими діючими цінами.

Важливо довести до населення, що дрова для опалення є в достатній кількості в лісництвах. Ціни на дрова для опалення, контактні дані відповідальних осіб по лісництвах можна дізнатися як в сільській раді, так і на місці в лісництвах.

Голова громади та представники лісового господарства домовилися тримати ситуацію із забезпеченням населення твердим паливом за державними цінами на постійному контролі.
Наверх