Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини 02 чер 2018 00:35

МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)

МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)Мошнівські волонтери повернулися з чергового вояжу на передову російсько-української війни.

Закрили потреби кількох підрозділів ЗСУ. Вдячні за підтримку жителям села Мошни: приватному підприємцю Воскобію Станіславу (виготовив держаки на кирки), Устименку Олегу (1000 грн.), жителям села (зібрані кошти із скриньок 513 грн.). На зібрані кошти було придбано метал для виготовлення комплектуючих для військового обладнання (виготовив Константинов Григорій).

Волонтеру, ветерану АТО Кутньому Олександру дякуємо за бензогенератор, лопати та плівку. Електрокабель (500 м.) дали волонтери із Черкас Колосов Володимир, Агапов Сергій, Бурячинський Володимир. Для іншого підрозділу електрокабель (100 м.) надав голова села Будище Приходько Григорій. Дякуємо Новій Пошті за надані бали для відправки та волонтеру із Черкас Іванні Дубовій.

Екіпаж «Невгамовних» на чолі із Оксаною Циганок відвіз гостинці та необхідні речі дітям із прифронтової Станиці-Луганської. До цієї доброї справи долучились священники Олег Мархалевич (настоятель Спасо-Преображенського храму с. Мошни) та Іван Кудін (настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці с. Свідівок). Передали цукерки, печиво, крупи, макарони, олію, хліб, сухарики, цукор, консервацію. Також отець Іван Кудін надав від парафіян храму 250 грн. на пальне.

Дудник Вікторія, директор СТОВ «Мошнівська МТС» дала овочі. Ірина Боряденко, голова села Сагунівка передала музичний центр. Кутній Олександр, волонтер, ветеран АТО передав миючі засоби, консервацію та від школярів вітання для військових.

Леся Константинова
МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОГО ВОЯЖУ НА ПЕРЕДОВУ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ (ФОТО)
Наверх