Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 19 сер 2022 09:00

ПРИВІТАННЯ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ШКАРБУТИ ЗІ СВЯТОМ ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДА БОГА І СПАСА НАШОГО ІСУСА ХРИСТА І ДНЕМ СЕЛА МОШНИ (ВІДЕО)

ПРИВІТАННЯ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ШКАРБУТИ ЗІ СВЯТОМ ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДА БОГА І СПАСА НАШОГО ІСУСА ХРИСТА І ДНЕМ СЕЛА МОШНИ (ВІДЕО)


Дорогі земляки, шановні мешканці та гості села Мошни!


Щиро вітаю Вас зі Спасом, з Храмовим святом, та з Днем села Мошни!


На жаль, в Україні триває війни… Важко… Страшно… Нестерпно боляче від втрат. Але ми маємо триматися, бути сильними. І маємо продовжувати жити, працювати і дякувати за кожен світанок! Віримо та знаємо, що все буде гаразд. Адже ми на боці добра!

Бажаю Вам, перш за все, миру, міцного здоров'я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій на благо нашої громади. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.

Божого Вам благословення! А нашому селу - процвітання, стабільності та розвитку, бути і надалі вічно молодим, квітучим і красивим селом, яке наповнює життя кожної людини, кожної родини теплом, радістю, надією і впевненістю у кращому майбутньому!

З Днем села, дорогі земляки! З Великим Мошнівським Храмовим святом - Преображенням Господнім! З Днем народження Тебе - Земля Козацького Українського народу!


З повагою,
Мошнівський сільський Голова Богдан ШКАРБУТА


Наверх