Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 28 сер 2022 17:10

У МОШНАХ БЛАГОСЛОВИЛИ ДІТОК ТА БАТЬКІВ НА НАВЧАННЯ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)

У МОШНАХ БЛАГОСЛОВИЛИ ДІТОК ТА БАТЬКІВ НА НАВЧАННЯ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)
28 серпня в Спасо-Преображенському храмі села Мошни відбулася Святкова літургія, на якій, за доброю, усталеною традицією, настоятель храму, протоієрей Олег Мархалевич благословив діток та батьків громади на навчання перед початком учбового року.

В традиційній настановчій промові отець Олег наголосив на важливості належного навчання і отримання знань в часи, коли вся країна протистоїть варварській навалі російського агресора. Тому що, ці знання, після Перемоги України, стануть в нагоді при відновленні і побудові якісно нової держави, її міст і сіл.

Також батюшка наголосив на важливості молитви та дотримання Божих заповідей, адже духовне єднання з Всевишнім в усі часи було одною з головних рис українського народу.
У МОШНАХ БЛАГОСЛОВИЛИ ДІТОК ТА БАТЬКІВ НА НАВЧАННЯ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)У МОШНАХ БЛАГОСЛОВИЛИ ДІТОК ТА БАТЬКІВ НА НАВЧАННЯ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)У МОШНАХ БЛАГОСЛОВИЛИ ДІТОК ТА БАТЬКІВ НА НАВЧАННЯ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)У МОШНАХ БЛАГОСЛОВИЛИ ДІТОК ТА БАТЬКІВ НА НАВЧАННЯ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)У МОШНАХ БЛАГОСЛОВИЛИ ДІТОК ТА БАТЬКІВ НА НАВЧАННЯ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)У МОШНАХ БЛАГОСЛОВИЛИ ДІТОК ТА БАТЬКІВ НА НАВЧАННЯ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)У МОШНАХ БЛАГОСЛОВИЛИ ДІТОК ТА БАТЬКІВ НА НАВЧАННЯ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)У МОШНАХ БЛАГОСЛОВИЛИ ДІТОК ТА БАТЬКІВ НА НАВЧАННЯ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ (ФОТО)
Наверх