Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 12 сер 2018 15:00

Без шкоди для фігури: Дієтолог розповіла, як приготувати смачне морозиво вдома

Без шкоди для фігури: Дієтолог розповіла, як приготувати смачне морозиво вдомаУ гарний літній день дуже швидко можна приготувати смачний десерт і з'їсти його ще до того, як настане вечір.

Про це у своєму блозі пише дієтолог Оксана Скиталінська, і продовжує:

"Персики миємо, кидаємо в окріп, знімаємо шкірку. Банан очищуємо. Вершки: наливаємо пів склянки. Можна замінити розм'якшеним кокосовим маслом - 1 столовою ложкою. Шоколад 80-90%: беремо всю плитку або половину.

І це все збиваємо в блендері (шоколад додаємо в кінці і збиваємо лише декілька секунд, щоб залишились шматочки. Виливаємо масу в миску і відправляємо в морозилку. Час від часу перемішуємо.

Через 2 години все готово, можна приступати....приступати з різних боків.

По-перше, такого морозива можна собі дозволити з'їсти 1-3 кульки: глікемічний індекс невисокий.
По-друге, це для тих, хто "не можу без солодкого".
По-третє, можна майже всім (тим кому не можна, таки 1 кульку можна).

Чим корисне?

1. Багате калієм, тому корисне тим, в кого є схильність до набряків, проблем із судинами, серцем, настроєм, а також дівчатам з ПМС, коли "все погано" - з'їсте такого морозива і світ стане яскравішим, і на фігуру не вплине (якщо не більше 3-х кульок).
2. Багате ніжною клітковиною, живить корисні бактерії кишечника.
3. Якщо декоруєте тарілочку порошком какао, то буде і магній, мінерал-антидепресант.

Їжа - це не лише смачно для рота, але і для тіла.
Наверх