Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 05 вер 2022 14:00

Жителі Черкащини можуть стати клієнтами ПриватБанку без відвідування відділень

Жителі Черкащини можуть стати клієнтами ПриватБанку без відвідування відділень
ПриватБанк надає можливість українцям ставати клієнтами банку не відвідуючи відділень: проходити обов'язкову по законодавству ідентифікацію самостійно у декілька кроків через відеоверифікацію.

Про це інформує пресслужба фінансової установи.

“Розпочинати потрібно із завантаження мобільного застосунку Приват24, - розповідає Оксана Пасічніченко, заступник директора Центрального макрорегіонального управління ПриватБанку. - Далі слід дотримуватися інструкції, яку пропонує застосунок: пройти реєстрацію з фотографуванням та додаванням фотокопій документів, що посвідчують особу, отримати відеодзвінок з банку та чесно відповісти на всі запитання оператора. До речі, дзвінок для відеоверифікації з банку можна запланувати заздалегідь, аби бути впевненим у гарному інтернет з'єднанні та технічних можливостях смартфону для відео: доступ до відеокамери та мікрофону. Після успішно пройденої відеоверифікації та підписання документів, можна відразу перейти до оформлення діджитальної картки та користування усіма продуктами і послугами банку”.

15 млн користувачів Приват24 можуть користуватися цифровими послугами держави без додаткових реєстрацій і підключень, авторизуючись через Приват24. Відтак майже 70% всіх користувачів Дії авторизуються саме через Приват24.

Свого часу ПриватБанк першим в Україні оцифрував дані клієнтів, що дало значний поштовх розвитку сучасних банківських послуг.
Наверх