Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 02 вер 2022 13:00

СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БЛАГОДІЙНИКІВ СПРИЯЄ РОЗВИТКУ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БЛАГОДІЙНИКІВ СПРИЯЄ РОЗВИТКУ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ
Добро - найцінніший скарб. Воно, як сонечко зігріває, тішить і радує людей. Тільки добрі справи та милосердя роблять нас справжніми людьми. Людей, які творять добро, називають доброчинниками, благодійниками, спонсорами. І дуже приємно, що в наш нелегкий час є такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Ця підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості дошкільного та шкільного виховання.

Плідна робота закладів освіти з використанням дистанційних форм навчання, особливо їх матеріально-технічне забезпечення, неможлива без якісної комп’ютерної техніки. І саме плідна співпраця органів місцевого самоврядування з благодійниками сприяє вирішенню нагальних потреб закладів освіти.

Результатом такої співпраці Мошнівського сільського голови Богдана Шкарбути та Благодійного фонду «МХП- Громаді» спільно з громадською організацією «Екологічний рух Черкащини», який очолює колишній очільник Черкащини Вадим Льошенко, стала передача на Софіївський старостинський округ та заклади освіти Мошнівської ТГ 7 ноутбуків для: вихователів ЗДО «Лісова казка» с.Мошни та ЗДО «Вербиченька» с.Березняки; вчителів української мови Тубільцівського ліцею, вчителів біології Кумейківської гімназії.

«...Дякуємо за турботу, доцільні та такі потрібні подарунки! Сподіваємося на подальшу продуктивну співпрацю та допомогу в розвитку освітянської галузі Мошнівської громади ...» - наголосив Богдан Шкарбута під час передачі техніки освітянам.
Наверх