Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 10 жов 2022 18:00

МКІП запрошує до участі у відкритих мистецьких конкурсах

МКІП запрошує до участі у відкритих мистецьких конкурсах
Міністерство культури та інформаційної політики оголосило низку мистецьких конкурсів:

- з  виробництва та реалізації концепції інформаційної кампанії на тему: «День захисників і захисниць України». Кінцевий термін подачі заявок – 8 вересня 2022 року до 15.00.

- з виробництва та реалізації концепції інформаційної кампанії для популяризації української мови серед населення України на тему: «Українська – мова вільних». Адже 9 листопада  в Україні щороку відзначається День української писемності та мови – свято розвитку державної мови. Отримані в результаті проведеного мистецького конкурсу матеріали Міністерство культури та інформаційної політики України планує використати під час організації та проведення спеціальної інформаційної кампанії. Кінцевий термін подачі заявок – 12 вересня 2022 року до 15:00.

- з розроблення моделі інформаційного продукту графічного характеру та виробництва поліграфічної інформаційної продукції на тему: «Книга для зміцнення національної єдності». Кінцевий термін подачі заявок – 19 вересня 2022 року до 15:00.

- з розроблення моделей інформаційних продуктів, у тому числі графічного характеру, для планування, організації та реалізації інформаційної кампанії на тему: «Відзначення 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди». Головна ціль – створити цілісний якісний продукт, якій має містити необхідну суспільно важливу інформацію, нести інформативний та соціальний характер, та який можна було б використати з нагоди святкування 300-річчя від дня народження філософа та у подальшому на заходах, в усіх установах, що мають відношення до видатного українця. Кінцевий термін подачі заявок – 21 вересня 2022 року до 15:00.

Долучайтесь! Всі деталі тут.
Наверх