Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Центр дитячої та юнацької творчості – вул. Спасо – Преображенська, 14,а с.Мошни Черкаська область, Черкаський район, 19615
Написати листа: [email protected],

Офіційний Сайт ЦДЮТ http://sut.ck.ua,
Сторінка в ФБ https://www.facebook.com/groups/635708734275906
Нормативні та фінансові документи дивіться за посиланням "Переглянути, скачати документи"


Інформація / ЦДЮТ Мошни / Фотоновини / Відео 07 вер 2022 07:00

ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)

ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)
З середини липня до кінця серпня 2022 року команда змієнавтів України брала участь в заходах , що проходили в рамках місячника підтримки України в республіці Ірландія під гаслом допомоги Україні в боротьбі за незалежність.

Команду українських конструкторів повітряних зміїв очолював Шепіль Володимир Якович, методист Центру дитячої та юнацької творчості Мошнівсьської сільської ради Черкаського району Черкаської області. До складу команди увійшли неодноразові багаторічні учасники та призери всеукраїнських і міжнародних змагань та фестивалів з повітряних зміїв: вихованець ЦДЮТ Мошнівської сільської ради Базилевський Ростилав та вихованка Будинку дитячої творчості Новоушицької територіальної громади Хмельницької області Божинська Богдана.

Впродовж усього перебування у Ірландії члени нашої команди проводили показові запуски повітряних зміїв, майстер-класи по їх виготовленню в різних куточках країни, брали участь у різноманітних заходах у підтримку України. Одним із найяскравіших заходів був щорічний фестиваль повітряних зміїв Mayo International Kite Festival на острові Ахіл. 31 липня один з кращих пляжів Achil був заповнений туристами з різних країн світу, в тому числі численними українцями, а у небі майоріли прапори України та величезні кайти – повітряні змії у вигляді казкових персонажів та океанських тварин.

Два змія підняли прапор України у вигляді блакитного та жовтого полотнищ довжиною в кілька десятків метрів. Українська команда також продемонструвала власноруч виготовлених зміїв, в тому числі з жовто-блакитним забарвленням.

На сцені в цей день запалювали таланти різних жанрів з Ірландії та України. Майстер-класи з виготовлення повітряних зміїв та аукціони були направлені на збір коштів для допомоги волонтерам півдня України, платформі "МрійДій". Тепер завдяки зібраним коштам волонтери Миколаєва отримають транспорт для перевезення гуманітарної допомоги. В цьому є вклад і української команди.

За активну участь у фестивалі команда України “Фенікс” та її учасники були нагороджені грамотами.

27 серпня в столиці Ірландії місті Дубліні відбулось яскраве дійство - близько 5000 українців з усіх куточків країни взяли участь у Марші свободи, що пройшов з нагоди 31-ї річниці Незалежності України. Українська громада Ірландії, наші бійці, які знаходяться там на лікуванні, представники дипломатичного корпусу та ірландські політики нагадали, що Україна кожного дня б'ється за свою незалежність та демократичні цінності.

У середмісті Дубліна з нагоди святкування 31-ї річниці Незалежності України відбувся український фестиваль. Сотні українців та ірландців мали можливість насолодитися виступами українських артистів та поласувати смаколиками української кухні. Посол України в Ірландії Лариса Герасько подякувала всім, хто долучився до цього неймовірного заходу. Отримали подяки від посольства України в Ірландії і члени української команди змієнавтів за участь в святі і за кошти, що вони зібрали на підтримку Збройних Сил України від проведених ними під час свята майстер-класів по виготовленню повітряних зміїв.

Поїздка української команди змієнавтів, її участь в заходах по підтримці України були б неможливі без Великого українського патріота, організатора міжнародних фестивалів кайтингістів (змієнавтів), волонтера пана Андрія Нероди, який невтомно працює на авторитет України у світі і вніс вагомий вклад у підтримку Збройних сил України.

Спільними зусиллями переможемо! Буде Україна!

Центр дитячої та юнацької творчості Мошнівсьської сільської ради


ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)ПОВІТРЯНІ ЗМІЇ НА ДОПОМОГУ УКРАЇНІ (ФОТО)
Наверх