Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Відео 29 лип 2018 09:47

СПРАВИ ХЛІБОРОБСЬКІ: ПРАТ ЧОП "АГРОТЕХСЕРВІС" ВИЙШЛО В ЖНИВНІ ЗАГІНКИ (ФОТО, ВІДЕО)

СПРАВИ ХЛІБОРОБСЬКІ: ПРАТ ЧОП "АГРОТЕХСЕРВІС" ВИЙШЛО В ЖНИВНІ ЗАГІНКИ (ФОТО, ВІДЕО)Для хліборобів нашого села настав найважливіший період - збирання вирощеного врожаю.

Найпотужніше підприємство села Мошни ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» компанії "Фрау Марта" вийшло в жнивні загінки. Скошено і обмолочено 260 га площ озимої пшениці.

Голова села Мошни Богдан Шкарбута побував на полях підприємства, побажав гарного врожаю та привітав механізаторів та водіїв підприємства Юзву Сергія, Однорога Олександра, Козодоя О. та Юзву Олександра. Сільский голова також відмітив і злагоджену роботу технічної та агрономічної служби підприємства, яку очолюють в.о. механіка Свідельський Роман та Лісовий Володимир відповідно.

Директор підприємства Ігор Кропивник подякував сільському Голові за щиру увагу до колективу підприємства протягом кожного року та зазначив, що "підприємству вдвічі приємніше підтримувати соціальну сферу села, сприяти розвитку економіки та наповнювати бюджет, коли ми бачимо чітке розуміння та підтримку з боку Голови села та депутатів сільської ради".

СПРАВИ ХЛІБОРОБСЬКІ: ПРАТ ЧОП "АГРОТЕХСЕРВІС" ВИЙШЛО В ЖНИВНІ ЗАГІНКИ (ФОТО, ВІДЕО)СПРАВИ ХЛІБОРОБСЬКІ: ПРАТ ЧОП "АГРОТЕХСЕРВІС" ВИЙШЛО В ЖНИВНІ ЗАГІНКИ (ФОТО, ВІДЕО)СПРАВИ ХЛІБОРОБСЬКІ: ПРАТ ЧОП "АГРОТЕХСЕРВІС" ВИЙШЛО В ЖНИВНІ ЗАГІНКИ (ФОТО, ВІДЕО)СПРАВИ ХЛІБОРОБСЬКІ: ПРАТ ЧОП "АГРОТЕХСЕРВІС" ВИЙШЛО В ЖНИВНІ ЗАГІНКИ (ФОТО, ВІДЕО)СПРАВИ ХЛІБОРОБСЬКІ: ПРАТ ЧОП "АГРОТЕХСЕРВІС" ВИЙШЛО В ЖНИВНІ ЗАГІНКИ (ФОТО, ВІДЕО)СПРАВИ ХЛІБОРОБСЬКІ: ПРАТ ЧОП "АГРОТЕХСЕРВІС" ВИЙШЛО В ЖНИВНІ ЗАГІНКИ (ФОТО, ВІДЕО)СПРАВИ ХЛІБОРОБСЬКІ: ПРАТ ЧОП "АГРОТЕХСЕРВІС" ВИЙШЛО В ЖНИВНІ ЗАГІНКИ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх