Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 15 вер 2022 14:00

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: ЧЕРГОВА ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВИЛАСЬ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: ЧЕРГОВА ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВИЛАСЬ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)


Вантажівка з необхідним, від картоплі, капусти, круп, тушонки до теплих ковдр для підшефної 64 ОСБ, що дислокується на перших позиціях, відправилась до наших захисників.

Зібрали, зварили, пофасували та відвантажили допомогу силами трудового колективу Мошнівської сільської ради.

Цього разу командир військової частини особисто передав слова вдячності від всього особового складу частини Голові громади та працівникам апарату, а особливо - господиням, які зайнятті "на кухні" Мошнівської сільської ради, за допомогу, а головне послідовну та вчасну підтримку захисників.

"Днем позитивних емоцій запам'ятається сьогоднішній день, і не лише чудовими, з перших вуст, новинами з фронту. - зазначив Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА. - В свою чергу, ми запевнили воїнів, що цей нелегкий шлях до повної Перемоги над ворогом ми пройдемо разом."
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: ЧЕРГОВА ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВИЛАСЬ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: ЧЕРГОВА ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВИЛАСЬ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: ЧЕРГОВА ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВИЛАСЬ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: ЧЕРГОВА ДОПОМОГА ВІД МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВИЛАСЬ ДО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ (ФОТО)
Наверх