Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 27 вер 2022 09:00

РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА СПАСО-ПРЕОБРАЖЕНСЬКОГО ХРАМУ ВІТАЄ ОТЦЯ ОЛЕГА МАРХАЛЕВИЧА

РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА СПАСО-ПРЕОБРАЖЕНСЬКОГО ХРАМУ ВІТАЄ ОТЦЯ ОЛЕГА МАРХАЛЕВИЧА
У день великого свята світла і радості душі - Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього, від щирого серця вітаємо свого настоятеля Свято-Преображенського храму, батюшку Олега з великим, радісним і урочистим днем у його житті, днем, коли Він святкує 20-річчя священницької хіротонії.

У 2002 році Господь по своїй милості і любові сподобив Вас стати перед Престолом Божим, щоб нести послуг Церкві Христовій.

За всі ці роки Ваша любов до Бога, любов до богослужіння, мудре духовне керівництво, освіченість, молитовний настрій, постійні труди, твердість і строгість в сповіданні віри, ревне служіння Богові стають прикладом для нас. Навколо Вас створена велика духовна сім'я.

Маючи велике і добре серце, кожному з нас вистачає Вашого тепла. Для нас Ви шанована людина, духовний наставник наших душ, якого безмежно люблять як дорослі, так і діти.

Схиляємо голови у подяці за ці труди і молитви. Зичимо міцного здоров'я, миру, твердості у вірі, миру в серці та Божих Благословень на многії і благії літа!

православна громада Спасо-Преображенського храму села Мошни
Наверх