Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Відео 30 вер 2022 15:00

НЕ СЛОВОМ, А КОНКРЕТНИМИ СПРАВАМИ НАБЛИЖАЄМО НАШУ СПІЛЬНУ ПЕРЕМОГУ (ФОТО, ВІДЕО)

НЕ СЛОВОМ, А КОНКРЕТНИМИ СПРАВАМИ НАБЛИЖАЄМО НАШУ СПІЛЬНУ ПЕРЕМОГУ (ФОТО, ВІДЕО)
Ще весною трудовий колектив Мошнівської сільської ради на чолі з головою громади Богданом Шкарбутою вирішили згуртуватися та в позаробочий час власною працею засадити "Лан Перемоги" - висадити майже половину гектара якісної їстівної картоплі, що вже восени дасть свій врожай, з якого буде можливість забезпечувати потреби, в першу чергу, підопічних Мошнівській сільській раді частин ЗСУ, де проходять службу наші земляки, і над якими голова громади пообіцяв тримати шефство. Знайшли та отримали від наших партнерів ПРАТ ЧОП " Агротехсервіс" в межах села земельну ділянку, розробили та удобрили. Дякуючи Фонду "МХП-Громаді" та депутату Черкаської обласної ради Олександру Воскобойніку отримали насінневий запас якісної голандської картоплі, хімікати для догляду та захисту рослин. І от, прийшов час збирати врожай.

І знову прикладом волонтерства став дружній колектив Мошнівської сільської ради, Байбузівського та Софіївського старостатів. Велику частину врожаю зібрано. Потім залишок площі довибираємо, посортуємо та складемо на зберігання в спеціальних овочесховищах, що мають навчальні заклади громади.

"Врожай - супер! Наші підшефні частини ЗСУ вже 100% з картоплею. Плануємо допомогти і нужденним переміщеним сім'ям в громаді" - відзначив Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута.

Великим смачним столом каші та юшки завершився спільний трудовий день. День, що ще на крок наблизив нас до спільної Великої Перемоги!

"Тільки єдністю - єдиним дружнім трудовим колективом, єдиною великою Українською родиною ми обов'язково переможемо ворога!" - наголосив Богдан Шкарбута.

НЕ СЛОВОМ, А КОНКРЕТНИМИ СПРАВАМИ НАБЛИЖАЄМО НАШУ СПІЛЬНУ ПЕРЕМОГУ (ФОТО, ВІДЕО)НЕ СЛОВОМ, А КОНКРЕТНИМИ СПРАВАМИ НАБЛИЖАЄМО НАШУ СПІЛЬНУ ПЕРЕМОГУ (ФОТО, ВІДЕО)НЕ СЛОВОМ, А КОНКРЕТНИМИ СПРАВАМИ НАБЛИЖАЄМО НАШУ СПІЛЬНУ ПЕРЕМОГУ (ФОТО, ВІДЕО)НЕ СЛОВОМ, А КОНКРЕТНИМИ СПРАВАМИ НАБЛИЖАЄМО НАШУ СПІЛЬНУ ПЕРЕМОГУ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх