Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 11 сер 2018 10:00

Сьогодні в області розпочинається сезон полювання на пернату дичину

Сьогодні в області розпочинається сезон полювання на пернату дичинуЗгідно з наказами користувачів мисливських угідь Черкаської області, сезон полювання на пернату дичину розпочався з 11 серпня та триватиме до 31 грудня цього року включно. Дні полювання: середа, субота та неділя.

Про це інформує Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Загалом на Черкащині функціонує 54 мисливських господарства, з них 6 підпорядковані обласному управлінню. Решта – мисливські господарства системи Українського товариства мисливців та рибалок й інших користувачів. Офіційно в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства зареєстровано понад 20 тисяч мисливців.

Лісівники нагадують, що кожен мисливець зобов’язаний мати при собі посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, відстрільну картку, дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю. У разі використання під час полювання собак мисливських порід чи інших ловчих звірів і птахів, на них потрібно мати відповідний паспорт.

У зв’язку з тим, що триває пожежонебезпечний період, лісівники закликають всіх мисливців не розводити вогонь у лісах і торфовищах та дотримуватися техніки безпеки під час використання зброї.
Наверх