Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 07 жов 2022 16:38

ОБ'ЄДНУЄМО СВОЇ ЗУСИЛЛЯ ДЛЯ СПІЛЬНОЇ СПРАВИ - ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ! (ФОТО)

ОБ'ЄДНУЄМО СВОЇ ЗУСИЛЛЯ ДЛЯ СПІЛЬНОЇ СПРАВИ - ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ! (ФОТО)
Вже вкотре Мошнівська громада суттєво відчуває підтримку та допомогу друзів, що залишаються поруч і в цей нелегкий час.

Дякуючи спільній командній співпраці місцевої влади Мошнівської територіальної громади (сільський голова Богдан Шкарбута), БФ «МХП-Громаді», депутата Черкаської обласної ради Олександра Воскобойніка, директора ТОВ «НВФ»Урожай» МХП, ГО «Патріоти рідного краю-Украіна» (голова Юрій Романча), помічницею депутата облради Наталією Старіковою, було передано в районну лікарню с. Мошни спецліжко з матрацом та тумбою. Також громада отримала від благодійників урологічні прокладки для потребуючої версти населення та засоби дезінфекції.

Дякуємо нашим друзям, а також благодійникам з Німеччини компанії Hope for Ukrain, World medical Assocation (WMA) та ТОВ" Шльосем Україна" (гендиректор Роман Михайлич) за благодійну допомогу та підтримку.

Не зупиняємось робити добрі справи!

Олеся Гаврилюк
ОБ'ЄДНУЄМО СВОЇ ЗУСИЛЛЯ ДЛЯ СПІЛЬНОЇ СПРАВИ - ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ! (ФОТО)ОБ'ЄДНУЄМО СВОЇ ЗУСИЛЛЯ ДЛЯ СПІЛЬНОЇ СПРАВИ - ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ! (ФОТО)ОБ'ЄДНУЄМО СВОЇ ЗУСИЛЛЯ ДЛЯ СПІЛЬНОЇ СПРАВИ - ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ! (ФОТО)ОБ'ЄДНУЄМО СВОЇ ЗУСИЛЛЯ ДЛЯ СПІЛЬНОЇ СПРАВИ - ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ! (ФОТО)
Наверх