Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 14 жов 2022 14:00

"Як не стати маріонеткою": Молодь запрошують на безкоштовний воркшоп

"Як не стати маріонеткою": Молодь запрошують на безкоштовний воркшоп
20 жовтня 2022 року на базі Інжинірингової школи Noosphere у Черкаському державному технологічному університеті пройде воркшоп «Як не стати маріонеткою. Основи інформаційної гігієни для молоді».

Про це інформує пресслужба навчального закладу.

Упродовж заходу спікери розглянуть реальні кейси та навчать розпізнавати застосування методів психолінгвістики та соціолінгвістики з метою маніпулюванні свідомістю. Учасники здобудуть знання і навички поводження з інформацією, яка має ознаки інформаційно-психологічного впливу.

Ви навчитесь:

- виявляти фейки чи необ’єктивну інформацію;

- знаходити ознаки деструктивного інформаційно-психологічного впливу;

- відокремлювати негативний вплив від конструктивного.

Початок: 20 жовтня, 16:00

Місце проведення: онлайн [ZOOM]

Чому це важливо?

Сучасна молодь не уявляє свого життя без соціальних мереж та Інтернету. Переважна більшість з нас живе в режимі онлайн. Війна в Україні та прояви нестабільності у світі накладають відбиток на правила користування інформацією.

Як не стати маріонеткою? Вчимося протистояти негативним інформаційним впливам, підвищуємо рівень інформаційної безпеки, стаємо більш самодостатніми та свідомими громадянами.

Запрошуємо молодь України на безкоштовний воркшоп.

Реєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/fBrb4DAzZHGbEE6g6

Захід відбувається в межах тижня програмування ЄС та ініціативи Meet and Code, що впроваджується за підтримки Ресурсного центру ГУРТ (портал суспільно активних громадян) у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Stifter-helfen der Haus des Stiftens за фінансування SAP
Наверх