Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Новини освіти 15 жов 2022 16:50

ОСВІТЯН МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНИМИ ВІДЗНАКАМИ (ФОТО)

ОСВІТЯН МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНИМИ ВІДЗНАКАМИ (ФОТО)
Щорічно в першу неділю жовтня відзначається професійне свято – День працівників освіти.

Високе покликання Педагога є визначальним для держави і суспільства. Адже саме освітяни своєю працею формують щасливе майбутнє України, її економічне процвітання й духовне відродження. Педагоги вносять визначальний вклад у формування нового покоління громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї громади, своєї країни.

В приміщенні Мошнівської сільської ради відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівників освіти. Сільський голова Богдан ШКАРБУТА привітав освітян зі святом, нагородив почесними грамотами Черкаської обласної ради та підписав розпорядження щодо преміювання відзначених грамотами педагогічних працівників Мошнівської громади.

За вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, популяризацію передового педагогічного досвіду, багаторічну сумлінну працю на ниві розбудови національної освіти, високий професіоналізм та активну життєву позицію відзнакою Черкаської обласної ради нагородили: Скирду Лідію Іванівну, вчительку української мови та літератури Байбузівського ліцею; Балацьку Наталію Георгіївну, вчительку української мови та літератури Яснозірського ліцею; Крамар Наталію Григорівну, вчительку фізики Мошнівського ліцею, та Шепеля Володимира Яковича, керівника гуртка Центру дитячої та юнацької творчості.

Зазначимо, що ініціатива і сприяння в розгляді Черкаською обласною радою клопотань на нагороддення освітян Мошнівської громади надійшла від депутата облради Воскобійника Олександра Анатолійовича. До привітань приєдналась помічниця депутата, членкиня Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Наталія СТАРІКОВА і начальниця Відділу освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Оксана БІЛИК.

"Бажаємо усім вам миру і злагоди у житті, мудрості та виваженості у власних рішеннях, міцного здоров’я та віри в щасливе майбутнє, здійснення творчих задумів та найсміливіших мрій, нових здобутків, успіхів та перемог!" - наголосив у вітальному слові Богдан ШКАРБУТА.
ОСВІТЯН МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНИМИ ВІДЗНАКАМИ (ФОТО)ОСВІТЯН МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНИМИ ВІДЗНАКАМИ (ФОТО)ОСВІТЯН МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНИМИ ВІДЗНАКАМИ (ФОТО)ОСВІТЯН МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНИМИ ВІДЗНАКАМИ (ФОТО)ОСВІТЯН МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНИМИ ВІДЗНАКАМИ (ФОТО)ОСВІТЯН МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНИМИ ВІДЗНАКАМИ (ФОТО)ОСВІТЯН МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНИМИ ВІДЗНАКАМИ (ФОТО)ОСВІТЯН МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНИМИ ВІДЗНАКАМИ (ФОТО)
Наверх