Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 16 сер 2018 14:00

Сьогодні і завтра на Землі буде бушувати магнітна буря

Сьогодні і завтра на Землі буде бушувати магнітна буря16 і 17 серпня на Землі буде відчуватися магнітна буря середньої сили. Також до кінця серпня геомагнітні збурення прогнозують 20 і 21 числа.

Геомагнітні бурі - це зміни в магнітному полі Землі, викликані активністю на Сонці. Питання їх впливу на здоров'я поки мало вивчений. Противники впливу бур на людину говорять, що кожен день ми піддаємося більш потужним впливам магнітного поля - в метро, ​​на залізниці, в тролейбусах, під час роботи електротехніки.

Прихильники вважають, що бурі можуть негативно відбитися на самопочутті метеозалежних людей і тих, хто страждає від серцево-судинних захворювань. Людям з підвищеним тиском радять пити більше води і обмежити вживання солі і солоних продуктів. Гіпотонікам - пити енергетичні трав'яні настойки.

Загальні поради містять рекомендації уникати інтенсивного фізичного навантаження, гуляти на свіжому повітрі, уникати палючого сонця, відмовитися від алкоголю і важкої жирної їжі.

Що стосується зв'язку магнітних бур з травматизмом і нещасними випадками на дорозі, то ніяких підтверджених даних цього немає.
Наверх