Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство / Спорт 19 жов 2022 11:00

Олімпійський осередок Черкащини уклав угоду про співробітництво з Мошенською громадою

Олімпійський осередок Черкащини уклав угоду про співробітництво з Мошенською громадою
Олімпійський осередок Черкащини уклав угоду про співробітництво з Мошнівською територіальною громадою.

Популяризувати спорт та здоровий спосіб життя, формувати ефективні моделі розвитку олімпійського руху в громаді, проводити спортивно-масові заходи, реалізувати програми та проєкти, сприяти розвитку спортивної інфраструктури в громаді – про спільну реалізацію цих напрямів домовилися представники відділення НОК України в Черкаській області та Мошнівської територіальної громади. Уклали й відповідний договір про взаємодію та співробітництво.

Днями відповідальний секретар відділення Іван Урста відвідав Мошнівську ТГ. Окрім укладення угоди, відбулася й низка активностей.

Громада стала учасником всеукраїнських проєктів НОК «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок». Бібліотеці передали комплект олімпійської літератури – про олімпійський рух, про здобутки спортсменів, спеціальні олімпійські енциклопедії. Мешканці сіл зможуть знайомитися з ідеями олімпізму через ці книги, а в бібліотеці матимуть нагоду облаштувати олімпійський куточок.

Від відділення також передали громаді олімпійські подарунки. Зокрема волейбольну сітку – для спортивного майданчика в центрі села Мошни, а набір м’ячів – для Мошнівської загальноосвітньої школи. Такий інвентар допоможе мешканцям громади та школярам тренуватися, грати в різні спортивні ігри та проводити змагання.
Наверх