Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Політика / Суспільство 19 сер 2018 03:20

ПРИВІТАННЯ ДЕПУТАТА ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВОЛОДИМИРА ДОМАНСЬКОГО З ДНЕМ СЕЛА МОШНИ

ПРИВІТАННЯ ДЕПУТАТА ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВОЛОДИМИРА ДОМАНСЬКОГО З ДНЕМ СЕЛА МОШНИ19 серпня громада села Мошни відзначає 524-річчя рідного села.

Від щирого серця та з великим задоволенням вітаю всіх мошнівчан з цим прекрасним світлим святом!


Ви відзначаєте подвійне свято – День рідного села та Свято Преображення Господнього. Тож нехай в цей світлий день на всіх Вас зійде Божа благодать, а душі наповняться любов’ю, щирістю і всепрощенням, і в усьому Вам допомагає високе заступництво Господа Бога.

День села – це свято, яке єднає Вас усіх, пов’язуючи минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного села є часткою історії нашої держави, а відзначення Дня села символізує любов до рідного краю, до його колишніх і нинішніх героїв, його історії та культури.

Я впевнений, що найбільшим багатством своєї малої батьківщини є Ви, його жителі – щирі, привітні та гостинні люди. І лише Ваше уміле господарювання, любов до рідного села можуть бути основою втілення в життя найзаповітніших мрій, всіх добрих справ та задумів кожної сім”ї.

В цей святковий день від усієї душі зичу Вам та Вашим родинам міцного здоровя, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. І нехай кожен наступний день життя буде зігрітий добром і теплом, повагою та розумінням від рідних і близьких. Божого Вам благословення.

З найкращими побажаннями,
Депутат Черкаської обласної ради,
голова постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту
Володимир Доманський
Наверх