Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 29 жов 2022 09:00

"Від прохання переходимо до жорсткіших заходів": Економія електроенергії – наразі це правило нашого життя, – Ігор Табурець

"Від прохання переходимо до жорсткіших заходів": Економія електроенергії – наразі це правило нашого життя, – Ігор Табурець
Енергосистема країни після ворожих ударів усе ще не справляється з навантаженням. Допомагати їй та бути готовими до реагування на всі можливі ситуації має кожен регіон. У черкаській області на розширеній нараді під головуванням начальника ОВА Ігоря Табурця скоординував роботу всіх служб, враховуючи ситуацію на сьогодні.

Про це інформує пресслужба Черкаської облвійськадміністрації.

– «Обленерго» зараз відпрацьовує графіки аварійних відключень, щоб їх максимально врівноважити, це щодо скарг, що «на сусідній вулиці/в сусідньому селі є світло, а в нас постійно вимикають», – відзначив очільник ОВА. – Водночас вкотре звертаюсь до всіх жителів: вмикайте лише найнеобхідніше. Також звертаюсь до підприємців: мінімізуйте енергоспоживання, наскільки це можливо.

Якщо дозволяє виробничий процес – підприємців просять відкоригувати робочі графіки, щоб вони були за межами ранкових і вечірніх пікових навантажень (із 7.00 до 11.00 та з 17.00 до 23.00). Якщо є змога перейти на нічний режим роботи – готові вам сприяти на рівні ОВА.

– Окремо звертаюсь до підприємців, які з першого разу не почули наш заклик не вмикати вивіски, рекламу, не підсвічувати фасади тощо, – додав Ігор Табурець. – Від прохання переходимо до жорсткіших заходів – рейдів контролю.
Наверх