Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 24 сер 2018 13:00

ДЕЛЕГАЦІЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ В РАЙОННОМУ СВЯТІ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)

ДЕЛЕГАЦІЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ В РАЙОННОМУ СВЯТІ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)23 серпня в селі Хутори відбулись святкові урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та 27-річниці Незалежності України.

Завітала на свято і делегація села Мошни в складі викладачів Дитячої музичної школи та працівників Будинку культури.

Гостинно зустрічав гостей на красиво облаштованій сцені Хутірський Будинок культури. Цікаві виставки різних виробів, зроблених руками дітей Черкаського району, тематична фотозона, розваги та торгівля. Всі бажаючі мали змогу випробувати свою вправність у стрільбі.

Привітали учасників районних урочистостей і Голова Черкаської районної державної адміністрації Анатолій Яріш та Голова Черкаської районної ради Олексій Собко, які відзначили почесними грамотами та подяками "За сумлінну працю та вагомий особистий внесок у розвиток та поліпшення добробуту громад Черкаського району" жителів району. Грамотою Черкаської РДА була нагороджена і наша односельчанка - директор Мошнівського Будинку культури Леся Гаврилюк.

По закінченню святкових урочистостей всі бажаючі поласували смачною Хутірською козачою кашею.
ДЕЛЕГАЦІЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ В РАЙОННОМУ СВЯТІ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)ДЕЛЕГАЦІЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ В РАЙОННОМУ СВЯТІ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)ДЕЛЕГАЦІЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ В РАЙОННОМУ СВЯТІ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)ДЕЛЕГАЦІЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ В РАЙОННОМУ СВЯТІ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)ДЕЛЕГАЦІЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ В РАЙОННОМУ СВЯТІ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)ДЕЛЕГАЦІЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ В РАЙОННОМУ СВЯТІ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)ДЕЛЕГАЦІЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ В РАЙОННОМУ СВЯТІ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)ДЕЛЕГАЦІЯ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ В РАЙОННОМУ СВЯТІ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)
Наверх