Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Культура 11 лис 2022 17:00

"ПЛЕКАЄМО ТА ПІДТРИМУЄМО СВОЄ, ЩИРЕ, РІДНЕ, УКРАЇНСЬКЕ!": У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ КОНКУРС АМАТОРСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ « ДВА КОЛЬОРИ» (ФОТО)

"ПЛЕКАЄМО ТА ПІДТРИМУЄМО СВОЄ, ЩИРЕ, РІДНЕ, УКРАЇНСЬКЕ!": У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ КОНКУРС АМАТОРСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ « ДВА КОЛЬОРИ» (ФОТО)
Сміливість має два кольори! Для всього світу Україна зараз звучить по-новому - сильно, мужньо, незламно! По-новому звучать і ті пісні, які творять нас, українців. Червоний – то любов, а чорний - то журба, як співалось раніше. Віднині то символи – кольори нашої боротьби за свободу та незалежність на усіх фронтах. І культурний фронт – не виняток.

За спільної ініціативи Мошнівської громади та Народного депутата України Віталія Войцехівського відбувся Конкурс аматорських колективів "Два кольори".

Конкурс відбувся дистанційно. Свої конкурсні роботи на участь надіслали творчі колективи з різних населених пунктів Мошнівської територіальної громади.

Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута разом з Народним депутатом України Віталієм Войцехівським, представниками команди нардепа 10 листопада вручили почесні відзнаки та подарунки, привітали учасників фестивалю - п'ять прекрасних творчих колективів Мошнівської громади:

- Зведений хоровий колектив Мошнівської громади;
- Народний аматорський хоровий колектив «МОШНОГОРИ» СБК Мошни (керівник Раїса Полатайко);
- Народний аматорський хоровий колектив «Зіряни» СБК Яснозір’я (керівник Катерина Юрченко);
- Фольклорний колектив «Надія» СК Хрещатик (керівник Ніна Ключко);
- Вокальний гурт "Джерело" СК Шелепухи (керівник Ірина Шевченко).

Учасники і гості разом заспівали духовний гімн Українського народу, який відлунює в кожному серці «Рере та стогне Дніпр широкий...». Голова громади подякував учасникам за їх талант, а Віталію Олександровичу та його команді - шана за турботу, увагу, приємні слова та подарунки.

"Плекаємо та підтримуємо своє, щире, рідне, Українське!" - наголосив Богдан Шкарбута.
"ПЛЕКАЄМО ТА ПІДТРИМУЄМО СВОЄ, ЩИРЕ, РІДНЕ, УКРАЇНСЬКЕ!": У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ КОНКУРС АМАТОРСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ « ДВА КОЛЬОРИ» (ФОТО)"ПЛЕКАЄМО ТА ПІДТРИМУЄМО СВОЄ, ЩИРЕ, РІДНЕ, УКРАЇНСЬКЕ!": У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ КОНКУРС АМАТОРСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ « ДВА КОЛЬОРИ» (ФОТО)"ПЛЕКАЄМО ТА ПІДТРИМУЄМО СВОЄ, ЩИРЕ, РІДНЕ, УКРАЇНСЬКЕ!": У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ КОНКУРС АМАТОРСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ « ДВА КОЛЬОРИ» (ФОТО)"ПЛЕКАЄМО ТА ПІДТРИМУЄМО СВОЄ, ЩИРЕ, РІДНЕ, УКРАЇНСЬКЕ!": У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ КОНКУРС АМАТОРСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ « ДВА КОЛЬОРИ» (ФОТО)"ПЛЕКАЄМО ТА ПІДТРИМУЄМО СВОЄ, ЩИРЕ, РІДНЕ, УКРАЇНСЬКЕ!": У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ КОНКУРС АМАТОРСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ « ДВА КОЛЬОРИ» (ФОТО)"ПЛЕКАЄМО ТА ПІДТРИМУЄМО СВОЄ, ЩИРЕ, РІДНЕ, УКРАЇНСЬКЕ!": У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ КОНКУРС АМАТОРСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ « ДВА КОЛЬОРИ» (ФОТО)"ПЛЕКАЄМО ТА ПІДТРИМУЄМО СВОЄ, ЩИРЕ, РІДНЕ, УКРАЇНСЬКЕ!": У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ КОНКУРС АМАТОРСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ « ДВА КОЛЬОРИ» (ФОТО)"ПЛЕКАЄМО ТА ПІДТРИМУЄМО СВОЄ, ЩИРЕ, РІДНЕ, УКРАЇНСЬКЕ!": У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ КОНКУРС АМАТОРСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ « ДВА КОЛЬОРИ» (ФОТО)
Наверх