Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне 21 лис 2022 17:00

До кінця листопада атмосфера поповнюватиме скарбничку опадів: Синоптик розповів про погоду на Черкащині

До кінця листопада атмосфера поповнюватиме скарбничку опадів: Синоптик розповів про погоду на Черкащині
На поточному тижні на синоптичній карті головними залишаються атмосферні фронти південних циклонів, тому на стабілізацію погодних умов розраховувати не варто. Прогнозуються різкі коливання температури повітря, опади у різних фазах, ожеледні явища та тумани.

Про це розповів начальник Черкаського обласного гідрометцентру.

Вже найближчої ночі Черкащину перетинатиме південний циклон, який зумовить опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Температура підвищиться до 5-6º тепла. Близько 2 години ночі циклон відійде за межі України, залишаючи наш регіон в тиловій холодній частині. Температура знизиться до 2° морозу, створяться ідеальні умови для ожеледних явищ.

УВАГА! Оголошено попередження про небезпечні метеорологічні явища. Вночі та вранці 22 листопада на Черкащині туман, видимість 200-500 м. Впродовж доби на дорогах ожеледиця.

23 листопада вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 1-6º морозу, вдень 1-6º тепла.

24 листопада - тепла аномалія, з жовтневим температурним фоном 6° тепла, при кліматичній нормі 0°, у супроводі невеликого дощу.

25 листопада зниження температури впродовж доби до 0-5º тепла. Невеликий дощ, вночі з мокрим снігом.

За попередніми розрахунками, до кінця листопада атмосфера ще поповнюватиме скарбничку опадів.
Наверх