Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини 28 сер 2018 12:03

ДОРОЖНІ ВІЙНИ. ПРОДОВЖЕННЯ: "ТАК З ЛЮДЕЙ ЩЕ НЕ ЗНУЩАЛИСЯ!", - БОГДАН ШКАРБУТА (ДОДАНО ФОТО)

ДОРОЖНІ ВІЙНИ. ПРОДОВЖЕННЯ: "ТАК З ЛЮДЕЙ ЩЕ НЕ ЗНУЩАЛИСЯ!", - БОГДАН ШКАРБУТА (ДОДАНО ФОТО)Трудового запалу підрядника з ремонту дороги державного значення Р-10 вистачило ненадовго.

Далі - пряма мова Голови села Мошни Богдана Вікторовича Шкарбути: "27 та 28 серпня роботи по ремонту дороги Р-10 не проводились. Будівельна спецтехніка о 8-40 год. 27.08 вивезена підрядником з с.Мошни. Бетонна пилюка та сморід охопили прилеглий до дороги район. Люди на межі! Фізично немає чим дихати!

Зі слів підрядника 29.08 роботи продовжать. З ТАКИМИ ТЕМПАМИ РОБОТИ ДО НОВОГО РОКУ НЕ ЗДАДУТЬ ОБ'ЄКТ.

За інформацією сільських голів (ОТГ Степанки та ін.), де вказаний підрядник теж виграв тендера на ремонти доріг і повинен був розпочати роботи- РОБОТИ НЕ РОЗПОЧИНАЛИСЯ, або ж виконуються вкрай повільно!

Зустрічаємося із Головами сіл та готуємо комусь, вже, думаю, очікуваний, синхронний подарунок. Так з людей ще не знущалися!

Зранку на межі конфлікту умовляв людей не перекривати дорогу на місці "ремонту" стовбурами дерев з лісу. БІЛЬШЕ НІКОГО НЕ БУДУ УМОВЛЯТИ І ЗУПИНЯТИ! НАБРИДЛО МЕНІ І ЛЮДЯМ!"
ДОРОЖНІ ВІЙНИ. ПРОДОВЖЕННЯ: "ТАК З ЛЮДЕЙ ЩЕ НЕ ЗНУЩАЛИСЯ!", - БОГДАН ШКАРБУТА (ДОДАНО ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ. ПРОДОВЖЕННЯ: "ТАК З ЛЮДЕЙ ЩЕ НЕ ЗНУЩАЛИСЯ!", - БОГДАН ШКАРБУТА (ДОДАНО ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ. ПРОДОВЖЕННЯ: "ТАК З ЛЮДЕЙ ЩЕ НЕ ЗНУЩАЛИСЯ!", - БОГДАН ШКАРБУТА (ДОДАНО ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ. ПРОДОВЖЕННЯ: "ТАК З ЛЮДЕЙ ЩЕ НЕ ЗНУЩАЛИСЯ!", - БОГДАН ШКАРБУТА (ДОДАНО ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ. ПРОДОВЖЕННЯ: "ТАК З ЛЮДЕЙ ЩЕ НЕ ЗНУЩАЛИСЯ!", - БОГДАН ШКАРБУТА (ДОДАНО ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ. ПРОДОВЖЕННЯ: "ТАК З ЛЮДЕЙ ЩЕ НЕ ЗНУЩАЛИСЯ!", - БОГДАН ШКАРБУТА (ДОДАНО ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ. ПРОДОВЖЕННЯ: "ТАК З ЛЮДЕЙ ЩЕ НЕ ЗНУЩАЛИСЯ!", - БОГДАН ШКАРБУТА (ДОДАНО ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ. ПРОДОВЖЕННЯ: "ТАК З ЛЮДЕЙ ЩЕ НЕ ЗНУЩАЛИСЯ!", - БОГДАН ШКАРБУТА (ДОДАНО ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ. ПРОДОВЖЕННЯ: "ТАК З ЛЮДЕЙ ЩЕ НЕ ЗНУЩАЛИСЯ!", - БОГДАН ШКАРБУТА (ДОДАНО ФОТО)
Наверх