Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 27 лис 2022 20:02

В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ АКТИВІСТІВ ЗА ДОПОМОГУ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ (ФОТО)

В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ АКТИВІСТІВ ЗА ДОПОМОГУ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ (ФОТО)
Зміцнення обороноздатності країни це не лише підтримка Збройних сил України. Важливим фактором, що забезпечує нашу перемогу, є системна, професійна та злагоджена робота підрозділів Національної поліції, ДСНС, добровольчих формувань територіальних громад, що діють у відповідності із Законом України "Про основи національного спротиву".

Цей Закон визначає правові та організаційні засади національного спротиву, основи його підготовки та ведення, завдання і повноваження сил безпеки та сил оборони, інших визначених цим Законом суб’єктів з питань підготовки і ведення національного спротиву. Тому підтримка функціонування добровільних формувань територіальних громад є важливим фактором в забезпеченні на місцях громадського порядку, підготовці сил збройного спротиву агресору безпосередньо в самих населених пунктах, місцевими членами формувань. Звісно цей процес організації та підготовки реалізовується виключно під керівництвом ЗСУ.

З самого початку повномасштабного вторгнення рф в Україну в Мошнівській громаді сформований і діє підрозділ місцевої територіальної оборони - Добровольче формування територіальної громади "Мошни--1". Між командуванням ЗСУ та добровольцями підписані відповідні контракти. Не секрет, що і Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута є членом ДФТГ і на рівні з усіма виконує відповідні завдання та поставлені командиром задачі. В основному, це контроль та забезпечення громадського порядку в громаді, наряди на блокпостах, забезпечення дотримання комендантської години та ін.

Багато хто розуміє і підтримує по своїх можливостях роботу місцевої тероборони. Так, за клопотанням командира та особового складу Добровільного формування Мошнівської територіальної громади (ДФТГ) "МОШНИ-1", за свій особистий вклад, матеріальну підтримку у забезпеченні особового складу добровільного формування теплим форменим спецодягом, Голова громади за патріотизм, тверду життєву позицію, конкретні дії, направлені на зміцнення обороноздатності країни, підтримки національного спротиву агресору через забезпечення діяльності підрозділу місцевої тероборони, відзначив Подякою від Мошнівської територіальної громади директора Державного підприємства «Корсунь-Шевченківське лісове господарство» Шако В`ячеслава Сергійовича та місцевого підприємця, керівника ГФ помічників поліції в с. Мошни Диченко Руслана Леонідовича.
В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ АКТИВІСТІВ ЗА ДОПОМОГУ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ АКТИВІСТІВ ЗА ДОПОМОГУ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ АКТИВІСТІВ ЗА ДОПОМОГУ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ АКТИВІСТІВ ЗА ДОПОМОГУ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ (ФОТО)
Наверх