Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 01 гру 2022 07:00

"Альфа-Банк" з 1 грудня офіційно стане "Сенс Банком"

"Альфа-Банк" з 1 грудня офіційно стане "Сенс Банком"
"Альфа-Банк" з 1 грудня офіційно завершує процедуру зміни назви бренду банку на Sense Bank.

Про це повідомляється на сайті банку.

З 1 грудня нова юридична назва банку - АТ "СЕНС БАНК".

Клієнтам банку пояснили, що повторно підписувати документи або оновлювати вже підписані договори не потрібно - всі документи, що були підписані з Альфа-Банком, будуть діяти і після зміни назви банку. "Всі довідки та дозволи, які були видані до 1 грудня 2022 року від імені Альфа-Банку, будуть діяти і надалі та не втратять своєї чинності після перейменування банку", - заявили у фінустанові.

Всі картки, які були видані з логотипом Альфа-Банку, продовжать діяти і надалі. Замінювати їх не потрібно, пояснили в банку.

При цьому частина сервісів буде також перейменована. "Так, наприклад, AHUB тепер буде називатися Sense Hub, а My Alfa-Bank стане My Sense Bank", - кажуть в "Альфа-Банку". Вже з 1 грудня назву A-CLUB буде змінено на aClub. При цьому, всі привілеї персонального обслуговування буде збережено.

У банку також пояснили, чому змінюється назва. "Одразу після початку повномасштабного вторгнення правління банку вирішило відмовитися від бренду "Альфа" та продовжити роботу під новим брендом. Ми завжди були окремою юридичною особою, але навіть на рівні співзвучності бренду не хочемо мати нічого спільного із організацією, яка працює в Росії", - заявили у фінустанові.
Наверх