Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 24 гру 2022 10:00

Знання - це прибуток: Стартує новий сезон проєкту для підприємців «Гра в довгу»

Знання - це прибуток: Стартує новий сезон проєкту для підприємців «Гра в довгу»
Міністерство цифрової трансформації України анонсує новий сезон проєкту для підприємців «Гра в довгу».

Курс проходитиме в Telegram у форматі коротких лекцій від викладачів Бізнес-школи Українського католицького університету, що входить у пʼятірку найкращих закладів ділової освіти за версією Forbes. Долучитися до нього може кожен, хто хоче поглибити знання і навички ведення бізнесу.

Програма другого сезону складається з 15 лекцій по 10-15 хвилин від викладачів Бізнес-школи УКУ. Учасникам розкажуть про основні принципи підприємництва, дадуть ефективні інструменти бізнес-моделювання, навчать презентувати власні думки та точки зору, оцінювати особисті лідерські якості.

Після кожної лекції учасники відповідатимуть на тести в чатботі Telegram та отримуватимуть рейтингові бали. 100 учасників із найкращими показниками відвідають велику фінальну подію та матимуть змогу отримати гранти на навчання у Бізнес-школі УКУ на суму $30 000.

Зареєструйтеся за посиланням, щоб долучитися до курсу «Гра в довгу». Перші зустрічі з організаторами і лекторами відбудуться з 12 до 25 грудня. Лекції стартують 26 грудня.

Перший сезон «Гри в довгу» відбувся під час пандемії, його переможець уже використовує свій приз — здобуває освіту MBA. Другий сезон запускають за ще складніших умов — під час повномасштабної війни. Саме зараз Україна потребує більше підприємців, адже вони є фундаментом економіки. Проєкт дасть можливість українцям отримати професійні інструменти для зміцнення бізнесу, адже зараз професійна бізнес-освіта як ніколи на часі. Особливо у зручному мобільному форматі та вільному доступі.

Проєкт реалізують Fondy, Промприлад.Реновація, Бізнес-школа УКУ, у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні. Інформаційні партнери: Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес.

Захід буде проведено в рамках Проєкту «Підтримка підприємців і життєзабезпечення», який фінансується та впроваджується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні у співпраці з БО «Благодійний Фонд «Промприлад».
Наверх