Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини 05 гру 2022 21:20

У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ (ФОТО)

У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ (ФОТО)
У Мошнівській громаді тривають ремонтні роботи на дорогах комунальної власності.

Про це розповів Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута:

"Сьогодні перевірив хід виконання ремонтних робіт на дорогах комунальної власності Мошнівської сільської ради в різних старостинських округах громади. Поспілкувалися з жителями вулиць де проводяться роботи.

Введення в дію військового стану в країні накладає певні прямі обмеження на свободу здійснення органами місцевого самоврядування своїх повноважень на місцях, в т.ч. і закупівлю, фінансування та виконання робіт, послуг, що були включені до програми соціально-економічного розвитку громади. Це і будівництво мереж вуличного освітлення, що мало охопити 2-3 вулиці всіх без виключення старостинських округів Мошнівської громади (проекти, кошториси робіт виготовлені і затверджені). Це і виконання ямкового ремонту покриття доріг з твердим покриттям та поточного ремонту доріг з нетвердим покриттям (грейдерування, підсипка) комунальної власності громади.

Така ж ситуація і в запланованих на 2023 рік оновленнях комп'ютерних класів шкіл-ліцеїв, хоча за періоди 2021-22 років більша частина шкіл отримала від нас нові комп'ютерні класи, і в будівництві ЦНАПу, реформі медичних закладів громади, а саме створення власної сімейної медицини, реконструкції та утеплення закладів дошкільної та позашкільної освіти, і в капітальному ремонті покрівлі Яснозірського Будинку культури на кшталт того, як ми зуміли по с. Мошни, залучивши кошти донорів та повністю замінивши покрівлю БК.

Однак, співпрацюючи з військовою адміністрацією, ми отримали дозвіл на виконання певного переліку робіт по дрібному ремонту дорожного покриття вулиць населених пунктів Мошнівської громади. І не зважаючи на несприятливі погодні умови,розпочали свою роботу.

Першим старостинським округом, де ми розпочали роботи, стало с. Яснозір'я, потім Байбузи (ямковий ремонт доріг), Мошни, потім Тубільцівський, Софіївський і Кумейківський старостати.

Роботи розпочали по узгодженому з військовою адміністрацією переліку вулиць, доріг комунальної власності.

Звісно реакція жителів сіл різна. Недочекавшись кінцевого результату, частина жителів вулиць, зокрема і в с. Яснозір'я, сприйняли роботи критично, оскільки перше враження від підготовчих робіт по грейдеруванню вулиці було негативне. Однак, вже до завершення виконання робіт включно з бетонно-гравійною підсипкою складних місць дороги, відгуки жителів змінилися на позитив. Воно і не дивно, адже ті, хто раніше "головував", чи виконував обов'язки керівника сільської ради, "не балували" своїх земляків реальними результатами робіт по ремонту своїх же сільських доріг. А звичка критикувати все і вся залишилася.

Тож запевняю, що, незважаючи ні на що, ми продовжимо розпочату роботу."
У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ (ФОТО)
Наверх