Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 22 гру 2022 07:00

У WhatsApp з’явиться новий тип повідомлень

У WhatsApp з’явиться новий тип повідомлень
За даними WABetaInfo, розробники WhatsApp планують реалізувати в месенджері нововведення, яке сприяє захисту чутливої ​​інформації. Можна буде надсилати текстові повідомлення, які видаляються одразу після того, як їх прочитає одержувач.

Повідомлення зникає після першого перегляду, прочитати його повторно після повернення в чат не вийде. У повідомленнях, що самознищуються, можна надсилати інформацію, яка не повинна зберігатися в чаті з міркувань безпеки (наприклад, номер банківської картки). Текст доступний лише до тих пір, поки його не прочитає співрозмовник, причому він не зможе скопіювати його в буфер обміну або переслати до іншого чату.

У новій бета-версії WhatsApp вже з’явилася опція відправлення таких повідомлень, але вона поки непрацездатна, є лише кнопка із замком, що свідчить, що розробники проводять внутрішнє тестування нової можливості.

Аналогічним чином зараз можна надсилати фотографії та відео, вони зникають після першого перегляду, причому програма блокує спробу зробити скріншот контенту. Ймовірно, такий самий захист від копіювання буде реалізований і для текстових повідомлень.
Наверх