Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Економіка 14 гру 2022 13:00

ПриватБанк впроваджує безкоштовне обслуговування для підприємців та бізнесу, які сплачуватимуть співробітникам зарплату на картки банку

ПриватБанк впроваджує безкоштовне обслуговування для підприємців та бізнесу, які сплачуватимуть співробітникам зарплату на картки банку
ПриватБанк запустив проект підтримки сучасних безготівкових розрахунків, в рамках якого підприємці та компанії, які будуть виплачувати зарплату на картки ПриватБанку, отримують річний безкоштовний період обслуговування в банку з дати укладання зарплатного проекту.

Про це інформує пресслужба фінансової установи.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв, всі бізнес клієнти, які підключать “зарплатний” проект до 5 лютого 2023 року, отримують безкоштовне розрахунково-касове обслуговування за зарплатним проектом.

“За умов військового стану, використання банківських карток для виплати зарплат та безготівкова оплата за товари та послуги є додатковим фактором безпеки для людей, - відзначив Євген Заіграєв. - Сучасні технології банку дозволять значно спростити та автоматизувати нарахування і виплату зарплат працівникам, що працює на ефективність бізнесу”.

Отримати безкоштовне обслуговування у банку за умов оформлення зарплатного проекту зможуть як великі компанії, так і малий бізнес, підприємці та фермери.
Наверх