Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 11 січ 2023 08:00

Ветерани можуть взяти участь у безкоштовній навчальній програмі

Ветерани можуть взяти участь у безкоштовній навчальній програмі
Ветерани можуть долучитися до навчально-підтримуючої програми здобуття комплексу знань, які допоможуть професійно зростати та успішно працевлаштуватися (Soft Skills).

Про це інформують у Міністерстві ветеранів України.

Програма безкоштовна і триватиме три місяці – з січня до березня 2023 року, та включатиме 4 етапи:

1 – Проходження спеціалізованих тестів: Тести на мотивацію, професійну орієнтацію та психологічний стан, аби зрозуміти в якому напрямку краще рухатися та в якому форматі. За результатами тестів учасників поділять на міні групи в яких вони навчатимуться.

2 – Безпосередньо навчання: Семінари та воркшопи, щоб дізнатися більше про ринок праці, ефективну комунікацію, прокачати лідерські та самопрезентаційні навички.

3 – Написання резюме та мотиваційного листа: По завершенню програми всі учасники матимуть резюме, де військовий досвід описаний зрозумілою для HR спеціалістів мовою, продемонстровано сильні сторони ветеранів, які будуть корисними для цивільних професій та зразок мотиваційного листа для обраної сфери.

4 – Менторська підтримка: Кожен учасники зможуть отримати не більше 3 консультацій з HR спеціалістом після завершення навчання (у березні 2023 року) та отримати підтримку у підготовці до співбесіди, здійснити рефлексію за результатами попередніх співбесід, зрозуміти помилки та як їх виправити.

Навчання відбуватиметься в онлайн форматі. Учасники будуть навчатися в міні групах по 15 осіб та матимуть доступ до всіх матеріалів Програми. У разі виникнення труднощів з електрикою та інших технічних несправностей можливе проходження заняття з іншою групою та перегляд відеозапису.

Програма м’яких навичок здійснюється безпосередньо Клубом професійних перемовників, Crowe BC Ukraine та стала можливою завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.

Детальніша інформація ТУТ.
Наверх