Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини 04 вер 2018 14:09

ОЧІЛЬНИКИ РАЙОНУ ПЕРЕВІРИЛИ ВИКОНАННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОЗІ Р-10 В МОШНАХ (ФОТО)

ОЧІЛЬНИКИ РАЙОНУ ПЕРЕВІРИЛИ ВИКОНАННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОЗІ Р-10 В МОШНАХ (ФОТО)Голова Черкаської районної державної адміністрації Анатолій Яріш, Голова Черкаської районної ради Олексій Собко, заступник Голови Черкаської РДА Петро Коренюк, депутати Черкаської районної ради Володимир Шимановський і Олександр Муцалханов разом з Головою села Мошни Богданом Шкарбутою перевірили стан виконання ремонтних робіт на дорозі державного значення Р-10 в межах села Мошни.

Про це повідомляє Голова села Мошни Богдан Шкарбута. Далі - пряма мова:

"Разом з керівниками району, депутатами районної ради провели перевірку виконання та термінів робіт на дорозі державного значення Р-10 територією села Мошни. Тримаємо "руку на пульсі", бо це питання наразі серед найважливіших!

Скажу відповідально, що порушення строків виконання робіт на даний час комісія не зафіксувала.

До речі, за моєю домовленістю з ДП "Перемога нова", в рамках соціальної угоди на 2018 рік, підсилили пролив водою враженої пилюкою ділянки дороги технічними засобами фабрики. Працює наша пож. машина, машина підрядника та спец.транспорт ДП "Перемога Нова".

Ситуація, безперечно, вирівнюється. Головне, що діткам, які йдуть до школи, мінімізувати шкоду!"

Як додає Богдан Вікторович, "також перевірили стан виконання КПТМ реконструкції тепломережі в Мошнівській ЗОШ, де наша сільська рада співфінасує на рівні 100 тис. грн. ремонтні роботи разом з районом. Тут є проблеми, і ми сподіваємось, що запевнення заступника Голови РДА Петра Володимировича Коренюка у вчасності виконання робіт, справдяться".
ОЧІЛЬНИКИ РАЙОНУ ПЕРЕВІРИЛИ ВИКОНАННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОЗІ Р-10 В МОШНАХ (ФОТО)ОЧІЛЬНИКИ РАЙОНУ ПЕРЕВІРИЛИ ВИКОНАННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОЗІ Р-10 В МОШНАХ (ФОТО)ОЧІЛЬНИКИ РАЙОНУ ПЕРЕВІРИЛИ ВИКОНАННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОЗІ Р-10 В МОШНАХ (ФОТО)ОЧІЛЬНИКИ РАЙОНУ ПЕРЕВІРИЛИ ВИКОНАННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОЗІ Р-10 В МОШНАХ (ФОТО)ОЧІЛЬНИКИ РАЙОНУ ПЕРЕВІРИЛИ ВИКОНАННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОЗІ Р-10 В МОШНАХ (ФОТО)
Наверх