Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 21 гру 2022 08:55

В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПРОСТОРИ РОЗВИТКУ (ФОТО)

В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПРОСТОРИ РОЗВИТКУ (ФОТО)
В той час, коли наші невтомні захисники обороняють наш спокій, ми працюємо на своєму фронті. Фронті психологічної підтримки, культурного розвитку, виховання майбутнього покоління Українців.

Про це розповідають у Відділі культури, молоді і спорту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради:

"В День Святого Миколая в приміщенні будинку культури с. Мошни відкрились два простори для розвитку особистості - Культурно-освітній простір «ТИ НЕ ОДИН» і Спортивний простір «FITNESS TERRITORY».

Що таке простір?, запитаєте Ви…. – Все дуже просто - це середовище спілкування, соціальних ініціатив, особистого розвитку, навчання, творчості та активного дозвілля для всіх категорій населення.

Всім нам потрібне місце для зустрічей. Всім і кожному потрібна поряд людина, а ще краще однодумці…., особливо в наш час…

Ці простори дають можливість:

- планувати та реалізовувати заходи та ідеї;
- брати участь у тренінгах;
- повноцінно розважатися (дивитися спортивні заходи, переглядати улюблені фільми, грати в настільні ігри та просто навчатися);
- проводити та брати участь у майстер-класах;
І багато інших нововведень.

Ідея відкриття культурно-освітнього та спортивного просторів з’явилась ще декілька років тому. Весь період ми намагались наповнити ці простори речами, технічними засобами, інвентарем, тим самим залучали до нашої ідеї благодійників та всіх небайдужих. Тому всім щира дяка: сільській владі та Голові Богданові Шкарбуті, Фонду "МХП-Громаді", депутату Черкаської облради Олександрові Воскобойнику та його команді; Народному депутату України Віталію Войцехівському та команді, ТОВ «ЕкоТехАгро Л» та директору Сергієві Лугері, депутатам Мошнівської сільської ради - директору ТОВ «Аркоп» Андрієві Копієвському та підприємцю Анатолієві Маринчаку. Дякуємо нашим гостям, військовим за підтримку. Дякуємо всім, хто допомагав облаштовувати, створювати атмосферу та дизайн приміщень. Дякуємо нашій активній молоді.

Впевнені, що тепер всі, хто бажає активно та корисно проводити час, мають для цього місце. І це тільки початок...

Запрошуємо до співпраці всіх, хто бажає та має можливість зробити добру справу, хто хоче поділитись своїми вміннями, знаннями, навиками, думками(вчителі, психологи, лікарі, коучі, ментори, майстри мистецтва та ін.) Ви – тему зустрічі, ми - свою допомогу в організації. Приходьте, телефонуйте і пропонуйте..."
В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПРОСТОРИ РОЗВИТКУ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПРОСТОРИ РОЗВИТКУ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПРОСТОРИ РОЗВИТКУ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПРОСТОРИ РОЗВИТКУ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПРОСТОРИ РОЗВИТКУ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПРОСТОРИ РОЗВИТКУ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПРОСТОРИ РОЗВИТКУ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПРОСТОРИ РОЗВИТКУ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПРОСТОРИ РОЗВИТКУ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПРОСТОРИ РОЗВИТКУ (ФОТО)
Наверх